Younglink Grow - groei met ons mee!

Aftrap Younglink Grow 2021

Vanaf mei gaan we weer van start met Younglink Grow! Younglink Grow is een coachingsprogramma speciaal bedoeld voor jongeren tot 36 jaar binnen het Younglink netwerk. In dit programma word je als young professional gecoacht door een ervaren medewerker van een Noorderlink organisatie op je eigen coachingsvraagstuk.

Op digitale speeddate

Meld je aan met je coachingsvraagstuk via onderstaande link. Aan de hand van de door jou opgegeven informatie in je aanmeldformulier, zoeken wij hier twee potentieel geschikte coaches bij. Aan de hand van een digitale speeddate maak je met beide coaches kennis, en kies je vervolgens de coach van jouw voorkeur. Een goede match is tenslotte belangrijk om een succesvol coachingstraject met elkaar te doorlopen.

Je coachingsvraagstuk

Een coachingsvraagstuk is natuurlijk voor iedereen verschillend. Dit kan heel concreet zijn, bijvoorbeeld het ontwikkelen/verbeteren van een bepaalde skill. Denk aan het verbeteren van sales skills, assertiviteit of presentatievaardigheden. Maar het kan ook een bredere vraag zijn, denk aan loopbaanoriëntatie vraagstukken of hulp bij het ontdekken van je kwaliteiten.

Duur en opzet traject

Het coachingstraject gaat van start tijdens een centrale kickoff en duurt tot eind 2021. Zo heb je ruim de tijd om samen met je coach aan je coachingsvraagstuk te werken. Younglink heeft hierin een faciliterende rol. Samen met je coach bepaal je zelf hoe jouw coachingstraject eruit zal zien. Younglink voorziet je van handige tools en tips die je kunt gebruiken tijdens het traject, daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten (2 á 3). Ook hebben we een eigen Younglink Grow community! Hier lees je de ervaringen van andere deelnemers, en kun je je eigen verhaal delen. Ook intervisie is hier onderdeel van.

Younglink Grow en Corona

Vanwege de op dit moment geldende corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Gelukkig komen we digitaal een heel eind! Daarom starten we digitaal met Younglink Grow en zullen we, zodra dit weer mogelijk is, overgaan op een fysieke variant. Voor veel mensen is deze periode ook een periode van bezinning, misschien ook voor jou. Daarom vinden we het belangrijk om juist nu je de ruimte te geven om bij je persoonlijke ontwikkeling stil te staan.

Nieuwsgierig geworden wat Younglink Grow voor jou kan betekenen?

Meld je dan aan via https://forms.gle/b3nnkQZbMqaksx6N9 of bezoek onze website en FAQ voor meer informatie. Inschrijven kan tot 10 mei.