Gala: Show and Share Your Talent! & Noorderlink Young Network Award

Op 27 november viert YoungLink haar 7e verjaardag! Net als voorgaande jaren gaan we ons jubileum met een mooi feest vieren. Dit jaar steken we onze verjaardag echter in een nieuw jasje: het YoungLink Gala: Show and Share Your Talent!

Een belangrijk onderdeel van deze avond is de Noorderlink Young Network Award.

Young Professionals staan bekend om hun enthousiasme, frisse kennis en ambitieuze houding. Ze bedenken dan ook met regelmaat innovatieve oplossingen voor de verschillende uitdagingen waar hun organisatie mee te maken heeft en zijn daarmee vaak een aanwinst voor bedrijven. YoungLink nodigt jullie uit om de kracht van Young Professionals te laten om zo kans te maken op de Noorderlink Young Network Award.

Hoe kun je meedoen?
De Noorderlink Young Network Award staat voor creativiteit, kennis en innovatie. Stuur jullie beste idee/case op waarin deze drie pijlers naar voren komen. De case mag over een eigen gekozen onderwerp binnen jullie organisatie gaan. Dit kan een actueel onderwerp zijn, maar ook een succesvolle opdracht uit het verleden. De opgave mag in welke vorm dan ook: in een rapport, als een film, of misschien wel een website. Stuur de case op naar younglink@noorderlink.nl o.v.v. (groeps)naam en het onderwerp van de case. Vergeet tevens niet jullie contactgegevens te vermelden.

Jullie hebben tot 13 november de tijd om het beste project aan ons te overhandigen. Uit alle inzendingen worden de drie meest ludieke inzendingen door een vakkundige jury geselecteerd. De genomineerde teams zullen hun project tijdens het gala pitchen voor het publiek en een aanwezige jury. De winnaar wint de Noorderlink Young Network Award.

Wat levert het jullie op?
- Erkenning en publiciteit voor jullie succesvolle inzending;
- Jullie vormen een bron van inspiratie voor andere young professionals en organisaties;
- Eeuwige roem.

Programma van 27 november:
20:00 – 20:30 uur Ontvangst/receptie (Bovenkamer, Watertoren)
20:30 – 21:00 uur Opening
21:00 – 21:30 uur Battle Pitches
21:30 – 21:45 uur Uitreiking Noorderlink Young Network Award
21:45 – 22:00 uur Afsluiting officieel programma
22:00 – 03:00 uur Aanvang feest (Het Paleis)

Locatie:
Het eerste deel van de avond en de uitreiking van de award zal plaatsvinden in De Bovenkamer van Groningen (Noorderbinnensingel 14), waarna het feest verder voorgezet gaat worden in Het Paleis. (Boterdiep 111)

Dress code:
Black Tie

Aanmelden:
Uiteraard is iedereen zonder case ook van harte uitgenodigd! Gebruik de onderstaande link om je als gast aan te melden. Let op: degene die een case instuurt, moet zich daarnaast ook via de link aanmelden.

Voor aanvullende informatie over de Noorderlink Young Network Award kun je contact opnemen met het secretariaat van YoungLink (younglink@noorderlink.nl)

Wij kijken uit naar jullie inzendingen!

Met vriendelijke groet,

Projectgroep Younglink Gala ‘Show and share your talent’

Mis dit feest niet en meld je aan.    

Bekijk wie er allemaal komen in het deelnemersoverzicht.