Workshop Platform Mediation

Hoe simpel kan het misgaan?

Misschien nog net te weinig conflict voor een echte ruzie maar lekker loopt het niet. Een opmerking kan onbedoeld totaal verkeerd uitpakken. Hoe lastig kan het dan zijn voor mensen om weer op een goede wijze met elkaar in gesprek te komen.

Tijdens deze workshop met Trainingsacteurs Alice Faber (Het Eerste Bedrijf) en Jildou Mulder en  Trainer Verbindende Communicatie Judith Bos (Accent Mediation), krijg je te zien hoe makkelijk het mis kan gaan, wat je kan doen om dat te voorkomen en hoe je anderen kan helpen om weer met elkaar in gesprek te komen.

Programma - online

Interactief programma met uitleg over het Platform en de Mediators Pool

Kijk mee en doe mee!

Aanmelden


Deelname aan deze workshop is kosteloos.

Het Platform Mediation is voor medewerkers die ondersteunen bij ‘gedoe’ in de werkomgeving. In dit Platform wisselen we kennis en ervaring uit bij het omgaan met conflicten. Meer informatie vind je hier.

De Mediators Pool is het kloppend hart van het Platform mediation.

De Mediators Pool bestaat uit gekwalificeerde mediators van bij Noorderlink aangesloten organisaties. De mediators zijn neutraal en onafhankelijk. Ze ondersteunen bij het oplossen van conflicten tussen medewerkers, tussen leidinggevende en medewerker of binnen een team.

Voor vragen mail naar: mediatorspool@noorderlink.nl