Workshop Laat jouw teamleden uitblinken!

De magie van talent werkt

De wereld om ons heen verandert en dat vraagt om medewerkers die zich continu blijven ontwikkelen. Als organisatie wil je koploper zijn en blijven en dat vraagt om optimale talent benutting. Sommige medewerkers zijn intrinsiek gemotiveerd om zich continu te blijven ontwikkelen en anderen hebben net even dat positieve zetje nodig. In deze workshop leer je hoe je op een waarderende manier talenten centraal stelt en daarmee het potentieel in jouw team optimaal benut. Zodat jouw medewerkers uitblinken in wat ze doen en daarmee elkaar aanvullen en versterken.

Wij, Klaske & Margriet, zijn vol van teams die voorbereid zijn op de toekomst. Samen ontwikkelen en samen uitblinken. Als je het beste uit jouw teamleden wilt halen, is het noodzakelijk dat jullie je als team ontwikkelen. Zodat je samen sterk bent en blijft. Daarmee zijn jullie als team voorbereid op de toekomst. Met ons aanstekelijke enthousiasme inspireren we jou om het beste uit jou en jouw team te halen!

Wat kun je verwachten?

  • Een frisse blik op talentontwikkeling
  • Hoog tempo & een berg energie
  • Kennis over hoe je op een waarderende manier jouw teamleden laat uitblinken
  • Interactie met collega-managers
  • Geen sessie waarbij je achterover kunt leunen ;)

Onderwerpen die aan bod komen…

  • Talenten centraal
  • Toekomstbestendig ontwikkelen
  • Waarderend interviewen
  • De keiharde resultaten van human skills

Aanmelden

Over Klaske & Margriet

portretklaskemargrietOnze wegen kruisten elkaar in 2016; een toevalstreffer; ook al leek het voorbestemd. Wij maakten een succes van onze samenwerking; door elkaars verschillen te omarmen en deze te benutten. Plezier, vertrouwen, een gemeenschappelijke purpose en onze enorme drive om samen te groeien zorgden voor een succesvolle samenwerking en daarmee tot succesvolle resultaten.

Door onze functietitels los te laten en verder te kijken dan ons eigen takenpakket, kregen onze talenten de ruimte en gebeurde er iets magisch…. De bevlogenheid spatte er vanaf; rammelende toetsenborden om onze creativiteit kwijt te kunnen. Ons onuitputtelijke enthousiasme en trots waarmee we non-stop over ons werk konden kletsen. De meest simpele, eentonige klusjes deden we met een grote glimlach, wetende dat dit bijdroeg aan het grotere geheel. Keihard en toegewijd werken tot in de late uurtjes, omdat we er zoveel plezier aan beleefden en omdat dit nou eenmaal nodig was om het resultaat te bereiken. Onze chemie als gouden duo werkte aanstekelijk; de verzoeken van mensen die met ons wilden samenwerken vlogen ons om de oren.

Naast het feit dat wij het levende voorbeeld zijn van teamwork, hebben wij de afgelopen jaren honderden medewerkers en managers gesproken, geadviseerd, gecoacht en getraind. Met deze kennis en ervaring begeleiden wij teams, waarvan de teamleden vol passie hun eigen werk doen, maar geen sterk staaltje teamwork neerzetten. Wij zorgen voor een sterk team waarin ze samenwerken, elkaar aanvullen en versterken en daarmee vol positieve energie gezamenlijk doelen realiseren!
Nieuwsgierig geworden? Op onze site vind je nog veel meer info; www.ontwikkel-uitblinkers.nl.

week van de loopbaan