Workshop Droombaan-bingo

Baal je (zacht uitgedrukt) van je werk?

Jij neemt geen genoegen meer met ‘wel ok’ of ‘so so’ werk. Nee, jij wilt optimaal plezier, voldoening en energie uit je werk halen. Want je weet dat dat ook positief doorwerkt op je privéleven. Alleen, de werkelijkheid is anders. Flink anders.

Je had je voorgenomen dat daar dit jaar verandering in zou komen. Maar als je heel eerlijk bent, moet je toegeven dat er nog niks veranderd is. Je hebt geen idee hoe het anders kan, laat staan hoe je dat aan moet pakken.

Wees gerust, je bent niet de enige die hier mee worstelt. Velen blijven hangen in werk dat eigenlijk helemaal niet past. Durven het niet aan om daar verandering in te brengen. En dat is zo zonde.

Maar eigenlijk mag je niet klagen…
… want je mag blij zijn dat je überhaupt werk hebt. En er zijn best nog dagen dat je niet met heel veel tegenzin naar je werk gaat. Je collega’s zijn misschien hartstikke leuk. Al is het effect daarvan ook steeds minder door al dat thuiswerken…

Het vervelende is, dat als je te lang blijft hangen in werk wat geen voldoening geeft maar wel energie slurpt:

  • Je in een negatieve spiraal terecht komt, waar het lastig uit komen is.
  • Je zelfvertrouwen afneemt en dat kun je nu net niet gebruiken als je wilt gaan solliciteren.
  • Je gelooft minder en minder dat een droombaan voor jou is weggelegd, verliest de moed en dus de motivatie om überhaupt in actie te komen.
  • Een burn-out, overspannenheid of fysieke klachten op de loer komen te liggen.
  • Je thuis minder en minder die vrolijke, positieve en energieke partner, vriendin, zus, moeder, …, bent die je was en zo graag weer wilt zijn.

Zo ver wil jij het niet laten komen, toch...

Met de interactieve workshop Droombaanbingo workshop geef ik jou de ballen in handen om je eigen Droombaanpad vorm te geven. Zodat jij weet wat je te doen staat om jouw droombaan werkelijkheid te laten worden. En begrijpt wat je tot nu toe tegen heeft gehouden om in actie te komen. Zodat je niet meer te stoppen bent, in actie komt, de stappen zet die je te zetten hebt en die Droombaan echt verwezenlijkt. Zodat je weer kunt genieten van je werk zonder dat het je bergen energie kost en je dagelijks afgepeigerd thuis komt.

Deze workshop wordt driekeer gegeven. Schrijf je in voor de dag van jouw voorkeur!

Aanmelden

Over de trainer

Ik ben Shintia en werkzaam als Droombaancoach. Bestaat dat een droombaan? Nee, die creëer je zelf!

Dat heb ik ook gedaan. Samen met mijn partner heb ik een Vitaliteitscentrum. Hier begeleiden wij anderen naar een gezonde leefstijl. En daar speelt je werk-prive balans een grote rol in. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als leidinggevende, help ik nu anderen. Onder andere bij het creëren van hun droombaan. Daarmee heb ik mijn droombaan gevonden!

week van de loopbaan