Workshop Als ik later groot ben, dan..

Je hebt gestudeerd, veel van de wereld gezien, een mooi huis, die ene toffe baan, en een fijn sociaal leven. Het perfecte plaatje. Toch?

Maar dan? Nu je alles lijkt te hebben knaagt er toch nog iets aan je. Ineens besef je dat je in een sneltrein van station naar station raast. Je leven is onbewust veranderd in een ratrace van presteren, zoveel mogelijk successen halen, altijd maar streven naar meer en meer en je ‘fear of missing out’ wijst je de weg. Met als gevolg; stress, onrust, weinig energie, vage pijntjes en klachten, een overactief hoofd etc. Herkenbaar?

Het lijkt of het leven jou is gaan leven in plaats van andersom. En je vraagt je misschien af of dit perfecte plaatje eigenlijk wel jóuw perfecte plaatje is? Hoe ben je hier terecht gekomen? En vooral: hoe kom je er weer vandaant? Want dat kan zeker! Verwacht alleen geen quick fix, die is er helaas niet.

Ik neem je mee in mijn verhaal. Een eerlijk verhaal over het leven. Over verwachtingen, belemmerende overtuigingen, met de beste bedoeling bij jou geïnstalleerde programmeringen, over je lijf en je hoofd en over verlangens en dromen. Ook deel ik de succesfactoren die mij hebben geholpen om uit die situatie te komen waarin ik vast zat en om echt mijn eigen leven te gaan leven.

We gaan ook aan de slag: doen en ervaren. Proeven aan hoe jij kan komen tot een gevoel van rust, ruimte, vrijheid en grip. Van stevig staan en van meer verbinding met jezelf en anderen. Een belangrijke basis voor een fijn leven en ook om goed te kunnen performen op je werk.

(Ook zeer geschikt voor mensen die lekker gaan, maar wel meer van bovenstaande willen!)

Een middag met inzicht, bewustwording, inspiratie en ervaren. Een middag met luchtigheid en humor! Are you in?!!

Aanmelden

Over Marieke Hoefsloot:

36 jaar, avonturier, verbinder, anders dan een paar jaar geleden en begeleider van mensen en organisaties in ontwikkeling. 

week van de loopbaan