Wandelcoaching: Wandel jouw pad in 2020

Met frisse moed en nieuwe voornemens begin je het nieuwe jaar. Spreek je daarmee uit wat je werkelijk wilt en ga je dat ook doen? Hoe komt het toch dat we zo vaak niet doen wat we ten diepste willen? Ervaar het in deze wandeling die richting geeft aan jouw pad in 2020.

Ja, maar...

We laten ons vaak tegenhouden door bezwaren en belemmeringen. Ja maar... die opleiding die je verder zal brengen, de baan die je zo graag zou willen, nog een carrière switch? Te duur, te oud, te weinig ervaring: we zijn ontzettend goed in het beredeneren waarom dingen niet werken en niet kunnen. Veranderen, zekerheden loslaten, vraagt moed.

Maar stel... dat het wel lukt? Hoe zou het zijn om vrij te dromen over wat je het liefste zou doen? Hoe zou jouw wereld er dan uitzien? Welke mogelijkheden ontvouwen zich dan? Je hebt al zoveel in huis aan talenten en ervaring. En welke eerste stap zet jij om richting te geven aan die wensen?

Al wandelend ontdek je het

In deze wandeling ga je dat ontdekken. De buitenlucht zal je goed doen en in de natuur kun je helemaal jezelf zijn. Wandelcoaching werkt rustgevend en verhelderend, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het vermindert (werk)stress en burn-outklachten, verhoogt het werkplezier, bevlogenheid en zelfvertrouwen. En wandelen maakt creatief.

Deze wandeling is speciaal ontwikkeld voor professionals die op zoek zijn naar een nieuwe richting in hun werk. Voor mensen die een keuze willen of moeten maken, omdat hun baan in de toekomst gaat veranderen. Deze wandeling is voor mensen die naar buiten willen, die in beweging willen komen en hun kantoor willen verruilen voor bos en de verfrissende lucht van buiten.

De kracht van de natuur

Ik neem je mee in een proces van bewust worden van jezelf, via stevig aarden, het openen van zintuigen. We werken actief in en met de natuur en wisselen stilte af met ervaringen delen. Je vertaalt je inzichten naar concrete acties, zodat je direct al de eerste stap kunt zetten. Je gaat op een intuïtieve en creatieve manier aan de slag met wat jij in 2020 wilt doen.

Wat wordt jouw pad in 2020?

Wil jij ook eens bewust stil staan bij wat jij in 2020 wilt realiseren in je werk? Ga dan mee op deze wandeling en ontdek jouw pad voor 2020, dan zet je letterlijk en figuurlijk al de eerste stap!

Waar + Wanneer

Donderdag 23 januari 2020 09.00 -12.30u, Asserbos, Duurzaamheidscentrum in Assen

Praktisch

Ook in de winter is het heerlijk om naar buiten te gaan. Trek wel extra dikke (laagjes) kleding aan. Hoewel we veel in beweging zijn, zijn er ook momenten van reflectie en stilstaan. Doe (wandel)schoenen aan waar je comfortabel op kunt lopen. De wandeling gaat ook bij winters weer door.

Aanmelden

Over Susan

Wandelcoach Susan Boot begeleidt professionals die niet op de juiste plek zitten in hun baan en daar intens moe, onzeker of ziek van worden. In de wirwar van gedachten komen ze er niet uit welke volgende stap ze moeten zetten in hun werk. Samen met Susan wandel uit de waan van de dag. Wandelen, praten en oefeningen doen in de natuur brengen je rust en ruimte. Je vertrouwen groeit waardoor je moedige stappen durft te zetten in je loopbaan. Susan is post-HBO erkend wandelcoach bij “Buiten Zijn Werkt”. Met haar ruime ervaring in coachen, HR-advies en leidinggeven brengt ze mensen en groepen in beweging. 

www.buitenzijnwerkt.nl