Aanmelden organisaties: Week van de Uitwisseling 2021

Logo              

Wij hebben goed nieuws: de Week van de Uitwisseling 2021 gaat door! Organisaties kunnen zich nu al aanmelden.

Hoe deze week er precies uit zal zien, weten we nog niet. Een ding is zeker: het wordt anders dan voorgaande jaren. Het is een roerige en onzekere tijd. Om corona niet weer roet in het eten te laten gooien, steken we zowel digitaal als fysiek in. 

Doet jouw organisatie of bedrijf volgend jaar ook mee? 

Kunnen we ook volgend jaar op jullie medewerking rekenen? Meld jouw organisatie aan via onderstaande aanmeld-link.

Omdat we niet weten hoe de situatie rond corona er dan uitziet, adviseren we alvast na te denken over de mogelijkheden. Iets minder deelnemers? Meer diepgang? Persoonlijker? Of misschien een digitaal bezoek, online streaming of een webinar? Mogelijkheden genoeg! In januari 2021 organiseren we weer een informatiebijeenkomst. Ook dan zullen we bij de mogelijkheden stil staan en tips en trucs geven.

Aangemelde en nieuwe bedrijven 

Binnenkort worden de in 2020 aangemelde bedrijven/organisaties uit Friesland, Groningen en Drenthe en nieuwe potentiële bedrijven ook weer benaderd. 

We willen een groot en divers aanbod doen. Zodat jullie medewerkers bij zoveel mogelijk verschillende branches een kijkje in de keuken kunnen nemen. 

Hopelijk doet jouw organisatie mee! Aanmelden kan tot 16 februari 2021. 

Aanmelden

Vragen?

Heb je vragen over de Week van de Uitwisseling? Neem dan contact op met  of 06 54 34 03 74. We zien je graag terug in 2021! Heb en houd ondertussen zorg voor elkaar en blijf omkijken naar de mensen om je heen!

Week van de uitwisseling: wat is het? 

Tijdens De Week van de Uitwisseling zetten bedrijven en overheidsorganisaties in Noord-Nederland de deuren voor elkaar open. Werknemers krijgen zo de kans om een zogenaamd 'kijkje in de keuken' van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, informatietechneut of brugwachter bent, De Week van de Uitwisseling is voor iedereen!

Voor bedrijven/organisaties

Door mee te doen aan De Week van de Uitwisseling gunt u medewerkers van de aangemelde organisaties een kijkje in een andere (uw) keuken en tegelijkertijd gunt u uw medewerkers hetzelfde. “Wat levert dat mij op?”, vraagt u zich misschien af. Inspiratie, energie, mogelijkheden voor samenwerking, werkgeluk en naamsbekendheid bij werkend Groningen, Friesland en Drenthe. Wellicht vindt u de perfecte kandidaat voor een openstaande of toekomstige vacature. 

Voor medewerkers

Binnenkijken bij een andere organisatie geeft je (nieuwe) inzichten. Met welke vraagstukken of activiteiten houden ze zich bezig? Hoe pakken ze dat aan? Wat zijn overeenkomsten en wat zijn verschillen met je eigen organisatie? Kom je in jouw huidige functie nog wel helemaal tot jouw recht of zijn er misschien andere mogelijkheden?

Kennis delen, netwerken en nieuwsgierig zijn; alles kan een bron van inspiratie zijn!