Week van de Uitwisseling 2021

Logo              

Ben je bekend met de Week van de Uitwisseling? In deze week zetten bedrijven en (overheids)organisaties in Friesland, Groningen en het noordelijk deel van Drenthe - opnieuw- de deuren voor elkaar open. Je krijgt zo de kans om een kijkje in de keuken van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, ICT-er of brugwachter bent: de Week van de Uitwisseling is voor iedereen!

T/m 25 april kun je je opgeven voor de week van de Uitwisseling. De week vindt plaats van 31 mei t/m - 4 juni. 55 bedrijven doen dit jaar mee.En er zijn 1900 (veelal online) plaatsen waarvoor je je kunt inschrijven. 

Voor elkaar, door elkaar en met elkaar 

Het doel van de Week van de Uitwisseling is om bekendheid te krijgen bij en/of kennis te maken met andere bedrijven/organisaties in Friesland, Groningen en het noorden van Drenthe. Het kan je (nieuwe) inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden ze zich bezig? Hoe pakken ze dat aan? Wat zijn overeenkomsten en wat zijn verschillen met je eigen organisatie? Kom je in jouw huidige functie nog wel helemaal tot jouw recht of zijn er misschien andere mogelijkheden?

Kennis delen, netwerken en nieuwsgierig zijn; alles kan een bron van inspiratie zijn!

Kijk voor meer informatie op de website van Week van de Uitwisseling 

Vragen?

Heb je vragen over de Week van de Uitwisseling? Neem dan contact op met  of 06 54 34 03 74. We zien je graag straks!