Webinar 'Zicht op de huidige arbeidsmarkt' Jouke van Dijk

Week van de Loopbaan dag 1

Jouke van Dijk is professor regionale arbeidsmarktanalyse bij de Rijksuniversiteit Groningen. Op maandag 14 september vindt van 15.00 - 16.00 uur zijn webinar 'Zicht op de huidige arbeidsmarkt' plaats. 

Jouke vertelt ons onder andere welke invloed Covid-19 op de arbeidsmarkt heeft en hij laat ons de laatste cijfers en voorspellingen zien. Jouke richt zich daarbij vooral op de drie Noordelijke provincies. Tijdens het webinar kun je Jouke vragen stellen. 

Inschrijven

Wil je het webinar bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaande link. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving. Vlak voor het webinar, ontvang je een link om op maandag 14 september het webinar live te kunnen volgen. 

Aanmelden

Voorspellingen maart

Jouke deed in maart in Martiniplaza (Noordelijke) arbeidsmarktvoorspellingen. Op onze website staat zijn hele presentatie. Een van de uitspraken die hij deed is: "Kunnen we ons enigszins voorbereiden op wat er komt?" "Ja door je voor te bereiden op dat je niet weet wat er gaat gebeuren en je er toch wat mee moet." 

Week van de Loopbaan 2020: diverse activiteiten

Noorderlink, Werken in Friesland en Samenwerking Rijk Noord organiseren tijdens de Week van de Loopbaan 2020, van 14 tot en met 18 september, samen diverse activiteiten. Kijk voor het volledige programma op de pagina van de Week van de Loopbaan.