Webinar Digitale Fitheid - vervolg

It's hard to make a difference if you can't find your keys

Na het succes van de vorige inspiratiesessie over Digitale Fitheid doen we nu op veler verzoek een Deep Dive in Digitale Vaardigheden en Persoonlijk Kennismanagement, de derde en de vierde pijler van Digitale Fitheid.

Waarom gebruiken we de computer eigenlijk als een moderne typemachine? Waarom kunnen we informatie slecht opslaan en vooral terugvinden en delen met anderen? Wat gebeurt er als je e-mail gebruikt waarvoor het bedoeld was?

Jullie gaven aan vooral hele bruikbare praktische tips te willen hebben, en eerst het laaghangende fruit te willen plukken om zelf mee aan de slag te gaan.  Succes verzekerd in deze volgende stap naar Digitale Fitheid. Maar net als met je fysieke fitheid, je moet ook zelf het een en ander doen. Het lezen van een boek of zien van een instructiefilmpje maakt je wél wijzer maar niet vaardiger.

Kom mee doen met deze volgende stap in je ontdekkingsreis naar Digitale Fitheid!

Aanmelden


Over de trainers:Martijn Aslander

Is al meer dan 10 jaar één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving.

Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.Mark Meinema
Van TEDx Groningen tot startups in Teheran: Mark Meinema werkt al ruim 25 jaar over de hele wereld als spreker, sprekerscoach, voorlichter en docent. Hij is expert in het vastleggen van kennis, maar ook het terugvinden en delen ervan en heeft jarenlange ervaring in IT-ondersteuning. Zijn specialiteit is het bestrijden van ‘filter failure’ of 'ruis op de lijn', waardoor mensen kunnen werken met informatie die op dat moment werkelijk relevant is.