Webinar Digitale Fitheid

Voor jou als kenniswerker is je computer je belangrijkste gereedschap. Maar helpt dat gereedschap je wel genoeg om uit jou en jouw werk te halen wat erin zit?

Hoewel we bijna al ons werk gedigitaliseerd hebben, blijven we toch vaak hangen in ouderwets werken: computers worden nog steeds gebruikt als typemachine, waarmee we informatie opsluiten in documenten die we in mappen bewaren.

Kenniswerkers raken wekelijks veel uren kwijt met:

  • zoeken naar de informatie die ze eigenlijk meteen nodig hebben
  • samenwerken met daarvoor niet erg geschikte programma’s en
  • nét niet handig computergebruik door nét te weinig kennis.

Terugverdienen

Je weet waarschijnlijk wel dat het anders kan, maar dat kost tijd en energie die je niet lijkt te hebben.Wat als je die tijd bijna meteen weer terugverdient? Als informatie beter doorzoekbaar en bruikbaar is en je effectiever samenwerkt met je collega’s, kun je een deel van je werk veel makkelijker automatiseren en versnellen. Aandacht voor digitale fitheid verdient zichzelf bijzonder snel weer terug.

Collega's profiteren ook

Ben je digitaal fit, dan werk je effectiever en op hogere snelheid, maar zonder dat je harder werkt. Je gebruikt het meest geschikte digitale gereedschap en je bent in staat jouw kennis en informatie eenvoudiger te delen met je collega's. Zo profiteren ook zij van jouw digitale fitheid!

Onderhouden

Digitaal fit worden heeft pas echt zin als je die fitheid ook onderhoudt. Je zult op de hoogte moeten blijven van nieuwe tools en manieren van werken, net zoals je voor je fysieke fitheid moet blijven bewegen...

Wij zijn ervan overtuigd dat je hiermee een paar honderd(!) uur per jaar kunt besparen. Dat is waardevolle schaarse tijd van jou op deze planeet.

Beste digitale inzichten

Tijdens het gratis webinar Digitale Fitheid krijgt je de beste inzichten op dit gebied, maar je ontdekt ook hoe je dat snel in je eigen werk kunt toepassen.

Aanmelden


Over de trainers:Martijn Aslander

Al meer dan 10 jaar is Martijn Aslander één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving.

Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid, pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.Mark Meinema
Van TEDx Groningen tot startups in Teheran: Mark Meinema werkt al ruim 25 jaar over de hele wereld als spreker, sprekerscoach, voorlichter en docent. Hij is expert in het vastleggen van kennis, maar ook het terugvinden en delen ervan en heeft jarenlange ervaring in IT-ondersteuning. Zijn specialiteit is het bestrijden van ‘filter failure’ of 'ruis op de lijn', waardoor mensen kunnen werken met informatie die op dat moment werkelijk relevant is.