Webinar: Data & Psychologie in effectief recruitmentbeleid

Kennisnetwerk HR Analytics presenteert: “Data en psychologie in effectief recruitmentbeleid: op zoek naar een goede verhouding.”

Soms zijn ze er ineens: woorden die lijken alsof ze er altijd al waren maar die ineens in elke gesprek genoemd worden. Woorden zoals data-driven. Geïnspireerd door partijen als Facebook, Google en Amazon lijkt data het nieuwe goud voor veel ondernemingen. Maar klopt dit wel? Is data echt zo belangrijk? En wat is de rol van psychologie in effectief recruitmentbeleid? Tijdens een inspirerende sessie neemt Reimer te Velde je mee in de wereld van data, psychologie en tooling.

Reimer te Velde (Oprichter Effectus HR)

Reimer te Velde

Reimer te Velde is oprichter en directeur van hét recruitmentbureau Effectus-HR. Als ondernemer en pionier in de recruitmentwereld specialiseerde hij zich in de combinatie van neuropsychologie en data driven recruitment. Met een team van specialisten is zijn bureau voorloper in deze methodiek voor werving en selectie.

Sinds de oprichting in 2014 werd Effectus-HR genomineerd voor diverse ondernemersprijzen. Zo is Effectus-HR verkozen tot één van de 100 meest innovatieve ondernemingen van Nederland en won het in 2017 de Jonge Ondernemersprijs Noord Nederland. In 2017 publiceerde hij een boek waarin hij handige tips deelde over het gebruiken van data in de werving van professionals.

Over Kennisnetwerk HR Analytics

Het Kennisnetwerk HR Analytics is een samenwerking van de NVP, Samenwerking Noord en Noorderlink. Effectus-HR deelt in dit webinar kennis uit hun praktijk, en uit de praktijk van NHL Stenden.

Wanneer

17 februari 2021, online, vanuit Studio Noorderlink

Tijden:
12.45 uur inloop online
13.00 uur start
14.30 uur einde

Aanmelden