Vinyasa Yoga voor Trainees

Vinyasa yoga biedt de perfecte ingrediënten voor een ontspannen leven! Vinyasa yoga is een actieve en dynamische vorm van yoga. Het is een fysiek uitdagende vorm waarbij bewegingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Iedereen kan de houdingen op zijn eigen niveau uitvoeren, daarbij luisterend naar zijn of haar eigen lichaam.

In deze 30-40 minutenles van docente Mariska van Yoga Flow Zuidlaren maak je kennis met de basis van vinyasa yoga. Een yogavorm waarbij je ademhaling en bewegingen aan elkaar koppelt. Een les waarbij we een shift maken van 'denken en doen’ naar 'doen en voelen’. Direct na de eerste les kun je je sterker en flexibeler voelen en kom je op een dieper niveau in contact met je lichaam. Je bouwt aan zelfbewustwording, gezondheid, kracht (zowel fysiek als mentaal) en je kunt meer evenwicht ervaren.

Aanmelden

De trainer

In 2019 heb ik mijn yoga opleiding afgerond en combineer ik mijn yogabedrijf met mijn baan in het UMCG, waar ik werkzaam ben als fysiotherapeut. Naast mijn fysiotherapiebaan ben ik jarenlang actief geweest als steps- en spinninginstructrice. Bewegen en sporten zijn voor mij noodzakelijke activiteiten om me lekker in mijn vel te voelen.

Ik heb er bewust voor gekozen, ook vanuit mijn sportverleden, om mij te scholen in een actieve vorm van yoga: vinyasa yoga. Ik laat je graag ervaren hoe je op een fysieke en uitdagende manier in verbinding kunt komen met jezelf.