Vergader jezelf oer-gelukkig

Met mensen bellen, samen een hapje eten of even kletsen bij het koffieapparaat vinden we over het algemeen leuke bezigheden. Als sociale wezens vinden we het  fijn om dingen samen te doen. In onze vrije tijd komen we graag bij elkaar en praten urenlang over van alles en nog wat. Maar noem de samenkomst een vergadering en we vinden het meteen irritant, zinloos, tijdrovend, inefficiënt, een noodzakelijk kwaad. Hoe komt dat en wat kunnen we hieraan doen?

In de sessie Vergader Jezelf Oer-Gelukkig geeft onze vergadergoeroe je in een uur praktische tips waarom vergadergeluk kinderlijk eenvoudig is. En hoe je met aandacht voor de juiste dingen echt gelukkig kan worden van vergaderen.

Wat gaan we doen?

Tijdens de (online) inspiratiesessie neem ik je mee in de highlights van het jezelf gelukkig vergaderen. We gaan actief aan de slag met de volgende onderwerpen:

  1. De rol van vergaderen in jouw geluk!
  2. Hoe weet je als deelnemer of een vergadering jou gelukkig gaat maken?
  3. Hoe ontwerp je snel & zorgvuldig een gelukkige vergadering.
  4. De impact van online vergaderen.

 

Oh ja, je opdracht voor de eerstvolgende vergadering(en) die je gaat bijwonen krijg je natuurlijk ook voor direct resultaat.

Na afloop ben je geïnspireerd om van jouw vergaderingen geluksmomenten te maken! We houden het lekker kort, dan hou jij tijd over om te vergaderen.

Aanmelden

Win het boek!

Onder de inschrijvingen wordt het boek 'Vergader jezelf gelukkig' verloot.


De trainer

Vergaderleider Rik Nijkamp stond in Groningen op het podium tijdens het grootste kennisfestival over de toekomst van werk. Hij verbaast zich als ervaren organisatieadviseur voortdurend over hoe mensen met elkaar omgaan als we ‘samen werken’. Zo ook over waarom en waarover we wel niet allemaal vergaderen. Hij schreef er het boek ‘Vergader Jezelf Gelukkig’ over helpt organisaties gelukkiger te vergaderen.

Op de weg van het samen toewerken naar een collectieve ambitie worden er voortdurend obstakels opgeworpen die alle betrokkenen uitdagen en scherp houden. Die obstakels pareren we samen naar eer en geweten. We moeten niet vergeten onderweg te genieten en hetgeen we ervaren, leren en meemaken te reflecteren naar onze toekomst. Dan nemen we betere besluiten, zowel zakelijk als privé!