Proeverij: Veranderen? Het brein zit in de weg

 

Waarom veranderen zo moeilijk is en… wat wél werkt

Leer tijdens deze proeverij wat helpt om mét en niet tégen het brein te werken.

Veranderen is moeilijk

Veranderen is niet makkelijk. Iedereen die al eens een poging heeft gewaagd om écht te veranderen, thuis of op het werk, weet dat veel pogingen stranden. Dit komt omdat de manier waarop we willen veranderen vaak niet overeenkomt met hoe ons brein werkt. Het brein is namelijk vooral geschikt om in een stabiele omgeving, stabiel gedrag te vertonen. Het is minder geschikt om te veranderen.

Zinvol veranderen

Het brein houdt eigenlijk helemaal niet van verandering. Terwijl we juist in deze tijd op verschillende manieren moeten aanpassen en zaken moeten veranderen. Bovendien willen we meer en meer een leven dat zinvol is en betekenis geeft. 

Mét en niet tégen

Begrijpen wat veranderen zo moeilijk maakt helpt om mét, in plaats van tégen het brein te werken. En… leer welke 3 stappen wél werken. 

Ga mee op 'breinexpeditie' en laat je online inspireren!

Aanmelden

Joyce Moons

Over Joyce Moons

Joyce is coach, trainer en adviseur op het gebied van gedrag en gedragsverandering. Zij helpt zowel individuen en teams, maar ook organisaties hun gewenste verandering te realiseren. Hierbij vertaalt ze inzichten vanuit de neurologie en gedragswetenschappen naar toepasbare technieken voor de moderne werkvloer. Joyce is cum laude afgestuurd voor haar Masters in Coaching en Mentoring in Oxford (Engeland) en is gekwalificeerd Insights Discovery, NLP en Voice Dialogue practitioner. Vóór haar leven als coach heeft ze verschillende managementfuncties vervuld in zowel Nederland als het buitenland. Deze ervaring gebruikt ze nu in haar werk.

Online proeverij

Dit online event is een proeverij en dus geen volledige workshop of training. Een proeverij is een kennismaking met een training, of trainingsvorm. Je kunt vrijblijvend ´proeven´ en bekijken of deze training of workshop iets toevoegt voor jou of toepasbaar is in je organisatie.