Proeverij Van preventie naar amplitie

Bij veel organisatietrajecten staan de volgende doelen centraal: het verminderen van verzuim, het voorkomen van verloop, het bijspijkeren van competenties en het voorkomen van burn-out. Maar is het wel zo slim om te focussen op dat wat we niet willen? Zou het niet veel interessanter zijn om onze aandacht te verleggen naar datgene wat juist wél wenselijk is?

Doel

Je ontdekt waarom werken aan amplitie dé toepassing is van positieve organisatieontwikkeling en waarom amplitie onderdeel uitmaakt van het DNA van succesvolle organisaties. Je krijgt een praktijkgerichte introductie, wat betekent dat je zelf gaat ervaren welke kansen en mogelijkheden werken aan amplitie met zich meebrengt.

Doelgroep

Deze proeverij is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met mensen in organisaties. Denk aan HR-professionals, managers, leidinggevenden, vitaliteitsexperts, trainers, coaches, opleiders en experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Opbrengst

Je zult zien dat werken aan amplitie vernieuwend is, inspiratie geeft en frisse energie oplevert.

Meer welzijn, beter functioneren, groter organisatiesucces.

Aanmelden

Over de spreker

Yrenee Koen werkt vanuit het motto ‘Blink uit in wie je bent’. Zij gelooft dat organisaties door haar medewerkers over een grote positieve capaciteit beschikken, waar de maximale potentie uitgehaald kan worden met behulp van ontwikkeling. Met haar eigen bedrijf Talent College focust zij zich bij klanten op groeimogelijkheden en potentieverwezenlijking.

Yrenee is opgeleid tot toegepast psycholoog binnen het arbeids- en organisatievakgebied. Haar expertise ligt bij amplitie; het vergroten van welzijn en functioneren van medewerkers. Dit doet zij hoofdzakelijk door amplitiedeskundigen op te leiden en strategisch advies te geven binnen organisaties. Samen met amplitiedeskundige Seline van Keulen heeft zij het boek ‘Werken aan amplitie’ geschreven. Dit is het eerste en tot nu toe enige boek in Nederland dat zich specifiek richt op amplitie.

Voor meer informatie over Yrenee en Talent College, bezoek de website: www.talentcollege.nl.