Training: Pitchen met verve

Hoe maak je het verschil

Hoe maak je het verschil en presenteer jij jezelf als je gaat netwerken. Met de training ‘Pitchen met verve’ ben je goed voorbereid op de vraag: “En wat doe jij?” Het blijkt namelijk nog niet zo gemakkelijk om deze vraag te beantwoorden. Het gaat namelijk over jou en wie je bent als mens en niet direct om wat je presteert.
In een pitch vertel je kort en krachtig wat je doet en wat je kwaliteiten zijn. Wat je wil bereiken is dat je gesprekspartner geïnteresseerd raakt. Deze pitch training geeft je de juiste voorbereiding. Je leert hoe je jezelf beter presenteert in je cv, je LinkedIn profiel of in een netwerkgesprek. Je ontdekt wat jou echt beweegt: je passie en je drive, je ambitie en je droom. Zo kom jij als persoon achter het cv in beeld met jouw unieke meerwaarde en hiermee zet je een vastberaden stap in zelfinzicht en zelfvertrouwen.

In deze training ligt de focus op?

Ontdekken: Wie ben ik, wat kan ik, wat is mijn passie, mijn drive of droom en wat is mijn meerwaarde?
Doen: Zelf aan de slag met pitchen en praktische oefeningen, overtuigende voorbeelden uitwerken en realistische gesprekssituaties oefenen
Leren door feedback en reflectie: Je krijg reacties op je pitch en ziet hoe anderen het aanpakken
Praktische tips en tricks: Persoonlijk maatwerk en vooral veel humor

Doelgroep

Je werkt al een aantal jaren in dezelfde functie en/of bij dezelfde organisatie. Solliciteren is alweer een tijdje geleden en je hebt weinig ervaring met netwerken. Pak je de regie, of kijk je de kat uit de boom?
De training is opgezet voor medewerkers die werken in een functie op mbo-niveau die zelf de regie willen houden over de eigen loopbaan in een veranderende arbeidsmarkt.

Alvast ter info

Op 17 oktober a.s. organiseert Noorderlink een Masterclass Pitchen en Netwerken. Hou voor meer informatie onze activiteiten-agenda in de gaten.

Wanneer: vrijdag 20 september 9.00 - 12.00 uur (inloop vanaf 8.45 uur)
Waar: Noorderlink, Leonard Springerlaan 35, 9727 KB Groningen
Kosten: Gratis
Aantal deelnemers: Maximaal 10

Aanmelden

Even voorstellen

André Jager, trainer pitchen

Ik heb een passie voor teksten en presentatievormen waarin duidelijk wordt wat je zelf of als organisatie voor een ander kan betekenen.

In 2014 ben ik gestart met PitchToWork en heb ik me verder gespecialiseerd in de persoonlijke pitch. Ik geloof dat iedereen talenten heeft die gezien mogen worden. Mijn aanpak helpt je om dit in beeld te krijgen in een gesprek, een presentatie, een cv, een brief of een persoonlijke video.

Ik geef pitchtrainingen en workshops voor iedereen met een loopbaanvraag, voor ondernemers en zelfstandig professionals. Ik ben ook betrokken bij meerdere pitch wedstrijden, waarbij ik de finalisten begeleid.

Wil je alvast nader kennis maken, bekijk dan hier mijn persoonlijke video: