Traineelink: 'Gun jezelf de gunfactor!'

Waar je ook naartoe wilt in je carrière, je bent afhankelijk van de mening van anderen. Jouw gunfactor speelt hierin een belangrijke rol. Bijvoorbeeld in het gevraagd worden voor projecten, het krijgen van een nieuwe baan, bij jouw persoonlijke profilering, noem maar op!

Tijdens deze korte workshop krijg je 3 belangrijke en direct toepasbare handvatten waarmee jij jouw gunfactor per direct kunt verhogen. Je leert hoe je met je houding, je communicatie, je gedrag en je zichtbaarheid concreet jouw gunfactor positief kunt beïnvloeden. Als je sympathiek overkomt, willen anderen jou namelijk graag helpen! Tijdens deze workshop leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat er aan je gedacht wordt op momenten die voor jou belangrijk zijn.

Aansluitend aan de workshop organiseert Traineelink een borrel. Tijd om nieuwe mensen te leren kennen, je netwerk uit te breiden en ervaringen te delen. Het belooft dus interessant en gezellig te worden! Zien we jou 2 december?

Datum / tijd:

10 februari 2022
Workshop duurt ca. 1,5 tot 2 uur. Aansluitend een borrel

Start: 19:30
Borrel: 21:00/21:30
Einde: 22:00

Locatie

Groningen, exacte locatie volgt nog

Doelgroep

Trainees en studenten

Kosten

Gratis voor Trainees

Aanmelden

Aanmelden

Over de trainer

Gertien Beijering is eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Ze is professioneel coach, trainer en spreker op het gebied van loopbaan en communicatie. Eerst in dienst van Randstad, en later als zelfstandig ondernemer bij de GunfactorVerhoger. Gertien's hart gaat sneller kloppen wanneer ze mensen helpt in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ze geeft anderen graag werkplezier, want dat ervaart ze zelf en GUNT ze iedereen!