Infosessie Top-HR Leiderschaps-programma

Interesse in het Top-HR Leiderschapsprogramma?

Donderdag 25 november 2021 van 16.00 tot 17.00 uur geven Harry Garretsen en Janka Stoker een online informatiesessie. Ontdek hier meer over de inhoud van het programma en maak alvast kennis met de kerndocenten.

Wat is het Top-HR Leiderschapsprogramma?

Een zesdaags executive programma speciaal ontwikkeld voor HR-directeuren en senior HR-managers die zich verder willen ontwikkelen in hun strategische partnerrol

De wereld om ons heen is in verandering en al deze ontwikkelingen hebben grote impact op de strategie en het presteren van uw organisatie. Gaan robots onze mensen en uiteindelijk ook onze leiders vervangen? Wat kan ik allemaal doen met big data? En wat zijn de gevolgen van globalisering voor mijn organisatie? Zijn al die veranderingen echt zo fundamenteel? In dit programma worden deze vragen beantwoord en leert u als HR-eindverantwoordelijke de veranderingen te vertalen in strategie. Bovendien ontwikkelt u inzichten om de betekenis van deze ontwikkelingen te bepalen voor leiderschap in uw organisatie, nu en in de toekomst.