Studiekeuze-advies voor professionals

Met Gertien Beijering van De GunfactorVerhoger

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan?
Wil je hiervoor een opleiding of studie gaan volgen?
Vind je het lastig om de juiste studiekeuze te maken?
Twijfel je of je de juiste studie op het oog hebt en of het echt bij jou past?

Wij kunnen je helpen. In een paar coachsessies heb jij de juiste inzichten gekregen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken met betrekking tot jouw studiekeuze.

Het traject

Na jouw aanmelding volgt een kennismakingsgesprek waarin jouw specifieke vraagstuk nader wordt besproken. Ook bespreken we onze werkwijze. Het totale traject bestaat uit 3 begeleidingsuren, een interesse en competentietest en toegang tot een beroepen-, opleidingen- en vacaturedatabase. Na het kennismakingsgesprek krijg je de inlog toegestuurd en wordt er een vervolgafspraak gepland.

Inhoud

Door gebruik te maken van een interesse en competentietest en de databases kijk je met een breder perspectief naar jouw studiekeuze. Hierdoor kun je aan het eind van dit traject bewuster een juiste keuze maken in een studierichting die passend is bij jouw loopbaanwensen en carrière pad. We onderzoeken vakgebieden die passen bij jou als persoon en je krijgt zicht op functies die passen bij jouw interesses en competenties. Door ook te kijken naar inhoudelijke vacatures weet je wat er van je verwacht gaat worden wanneer je een functie ambieert. Wanneer je weet wat je uiteindelijke loopbaan doel is, kun je vervolgens kijken naar de opleidingen die hierbij passen.

De uitkomsten zul je samen met jouw coach analyseren, rekening houdend met jouw persoonlijke wensen, je privé / werkbalans, jouw carrièreplan en gewenste toekomst. Aan het einde van dit traject kun jij een weloverwogen studie of opleiding starten die het beste bij jouw past.

Aanmelden

Over de trainer

Gertien Beijering 

Senior coach, inspirator en spreker

Gertien is de eigenaar en oprichter van de GunfactorVerhoger. Gertien haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze mensen kan helpen in hun groei, ontwikkeling en inzetbaarheid. Ze geeft mensen graag werkplezier want dat ervaart ze zelf ook. Dit gunt ze iedereen. Vanaf 2003 is Gertien professioneel coach, trainer en spreker op het gebied van communicatie, samenwerken en werk. Sinds 2010 is haar specialisme de inzet van de gunfactor in dit geheel. Ze vond het destijds bijster interessant om te onderzoeken hoe bedrijven en medewerkers in tijden van de recessie succesvol bleven.

 Ze heeft er inmiddels drie boeken over geschreven:

✓ Solliciteren met de GunfactorVerhoger (2014)
✓ Opdrachten binnenhalen met de GunfactorVerhoger (2015)
✓ Solliciteren? Zet je gunfactor in! (2018).

Het Gunningswiel is door haar ontworpen. Gertien is een ondernemend persoon en ziet altijd kansen en mogelijkheden. Haar motto is dan ook: waar een wil is, is een weg en laat dit zien! Andere mensen zeggen over haar dat ze een aanstekelijke positiviteit uitstraalt en mensen mee krijgt door zowel haar inhoudelijke kennis als haar enthousiasme en omgang. Bij alles wat ze doet, geldt: ‘I practise what I preach!’.