Traineelink: Spontanious Order

Kun je spontane structuren sturen? En is het toepasbaar binnen onze organisaties?

De evolutie van het leven op aarde, taal, kristalstructuur, internet en een vrije markt economie zijn allemaal voorbeelden van systemen die ontstaan door 'spontanious order'. Kun je spontane structuren sturen en kun je ze gebruiken binnen jouw organisatie?

Oxymoron

'Spontanious order' is een prachtig oxymoron, want spontaan en structuur zijn ogenschijnlijk tegenstellingen van elkaar. Spontane structuren ontstaan overal om ons heen. Ook in corona-tijd. Er is een directe relatie met cybernetica (de wetenschap die zich bezighoudt met de besturing van biologische en mechanische processen).

Wat is bruikbaar voor jou

Tijdens dit online live event maken we samen de brug naar ons eigen leven en organisatiestructuren. We proberen met elkaar een antwoord te formuleren op de vraag of je spontane structuren ook kunt sturen en wat bruikbaar is binnen onze organisaties. Dit alles onder het motto 'interactie is beter dan een oplossing'.

Aantal deelnemers

minimaal 12, maximaal 30

Locatie

Dit is een online event

Aanmelden

Aanmelden

Over de spreker

David Assink is ondernemer en managementadviseur. Hij is managementadviseur bij Het Zuiderlicht met als specialiteit zelfsturing en procesverbetering. Hij wordt geprezen om zijn onverzadigbare nieuwsgierigheid, nieuwe perspectieven en drive te blijven leren.