Speeddaten met loopbaan-ambassadeurs

Dag 4 Week van de Loopbaan

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor een speeddate. 

Werk jij bij één van de organisaties die is aangesloten bij Noorderlink, Werken in Friesland of Samenwerking Rijk Noord en heb je loopbaanvragen? Op donderdag 17 september organiseert Werken in Friesland live-ontmoetingen met loopbaanambassadeurs. Zij zitten die dag voor je klaar in het prachtige Stania State in Oentsjerk.

Loopbaantrigger

In ongeveer 45 minuten tot een uur ga je in gesprek met iemand die jou gaat triggeren met loopbaanvragen. Dit met als doel om jou tot nadenken te zetten, zodat je na het gesprek verder aan de slag kunt gaan met je loopbaan. Aan jou de keuze of je in het prachtige gebouw óf wandelend over het landgoed jouw loopbaanwensen bespreekt.

Alle vragen mogelijk

Heb je een vraag over je CV? Wil je weten welke kant je op kan? Hoe je het beste kunt netwerken? Alle loopbaanvragen zijn mogelijk. Meld je aan en ga in gesprek

Diverse activiteiten

Noorderlink, Werken in Friesland en Samenwerking Rijk Noord organiseren van 14 tot en met 18 september samen diverse activiteiten. Kijk voor het volledige programma op de pagina van de Week van de Loopbaan.