Seminar 'Samenwerken in de zorg'

Zorginstellingen werken meer samen dan ooit. Nieuwe initiatieven zijn aan de orde van de dag. Als bestuurder of toezichthouder van een zorginstelling herkent u dit ongetwijfeld.

De juridische spelregels voor samenwerking in de zorg zijn ingewikkeld en soms tegenstrijdig. Hoe voorkomt u dat een nieuw initiatief strandt door juridische obstakels? Voldoet uw initiatief wel aan alle voorwaarden? Tijdens dit seminar maken mr. Peter Hoekstra en mr. Fabian Keijzer u wegwijs in de juridische aspecten van samenwerken in de zorg. Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor de inbreng van vragen die heel concreet bij u leven.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op donderdag 28 februari 2019. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Deelname aan dit seminar is gratis. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Marga Vrieling, bereikbaar op (050)5214366. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden