Proeverijen-carrousel Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame Inzetbaarheid is een veelomvattend begrip. In voorgaande Bakkerijen en Proeverijen hebben we al diverse aspecten ervan belicht. Nu, vlak voor we de zomer ingaan, bieden we opnieuw een viertal trainers het podium om hun methodieken te demonstreren.

Deze proeverijen carrousel geeft aandacht aan zowel fysieke gezondheid, als aan persoonlijk leiderschap en manieren om in deze tijd van informatie-overvloed het overzicht en de rust te bewaren.

Bij het inschrijven kunt u aangeven welke trainingen u interesseren, u kunt maximaal drie trainingen proeven tijdens deze carrousel.

Voel je Goed - Robert Terpstra
Een training voor mensen die m.n. zittend en denkend werk doen. Aanpakken van stress en stress gerelateerde klachten. Gericht op het ontdekken en leren gebruiken van je eigen mogelijkheden om je goed te voelen tijdens je werk. Een goed gevoel fysiek, geestelijk en innerlijk is de basis voor gezondheid. Besef dat jij de mogelijkheid hebt om je elke keer weer een beetje beter te voelen.
www.duurzaamgezond.eu 

 

Healthcoin in bedrijf: belonen van gezond gedrag op de werkvloer - Mike van Holstein
In deze workshop wordt u meegenomen in de wereld van de noordnederlandse start-up Healthcoin. Mike van Holsteijn vertelt u over zijn beweegredenen om mensen te gaan belonen voor de gezonde keuze die zij ieder moment van de dag kunnen maken en wat u er in uw organisatie mee kunt.De workshop bevat een korte demonstratie van de Healthcoin app en de wijze waarop de coins verdiend en weer uitgegeven kunnen worden.Na afloop heeft u een goede indruk van de mogelijkheden van dit beloningsinstrument en de wijze waarop dat in organisaties kan worden benut om op een innovatieve en leuke manier vitaliteit op de werkvloer te vergroten.www.healthcoin.nl 

Van overbelasting naar Fitheid - Robert Terpstra
Deze training is vooral gericht op mensen met fysiek werk: bewegen, tillen, bukken, ect. Dit kunnen mensen in de bouw zijn of mensen in de verpleging of andere fysieke beroepen. Je leert je natuurlijke beweegpatronen weer te gebruiken. Hierdoor beweegt een lichaam veel makkelijker (moeiteloos is het juiste woord). En een stap verder is dat het lijf zo gaat bewegen dat spieren, pezen, banden en gewrichten juist onderhouden worden: souplesse verbeterd, kracht en stevigheid verbeterd, beweeglijkheid verbeterd en vooral zit je weer echt lekker in je vel. Uiteindelijk beseft de werknemer dat zijn of haar dagelijkse werkbewegingen opbouwend zijn i.p.v. belastend!
www.duurzaamgezond.eu 

Maak werk van je (organisatie)geluk! - ReFramed
Werkgeluk is de nieuwe duurzame inzetbaarheid! De veranderende arbeidsmarkt vraagt om een nieuwe aanpak. Reframed gelooft dat het succes van een organisatie valt of staat met gelukkige medewerkers. Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt dit. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven waarvan de medewerkers gelukkig zijn: 33% winstgevender zijn, 45% productiever zijn, hogere verkoopresultaten hebben, 300% innovatiever zijn, minder verloop van werknemers hebben, minder uitval hebben door ziekte en minder burn-outs kennen. Mooie resultaten die bijdragen aan het succes van je organisatie. Het is goed voor het imago van je bedrijf en aansluitend bij de huidige tijdsgeest om werk te maken van je (organisatie)geluk! Schrijf je in voor onze workshop en laat je inspireren!
 www.reframed.nl 

Duurzame inzetbaarheid of stressmanagement?- Janet de Vries
'Duurzame inzetbaarheid of Stressmanagement?’ Een programma voor werkgever én werknemers. Een van de specialiteiten van VRIE Balance is beter leren omgaan met (werk)stress. Hier kan een heel wetenschappelijk verhaal van worden gemaakt, maar bottom-line is: zorgen dat werkgever én werknemers het fijn vinden om samen te werken en doelen te bereiken. In deze workshop ga je zelf definiëren wat duurzame inzetbaarheid feitelijk is. En je maakt het simpel en beheersbaar door een houding aan te nemen: nieuwsgierigheid en actie! Je gebruikt handige tool(s) waarmee ‘acting out of the box’ wordt gestimuleerd. 
www.vriebalance.nl 

Aanmelden

De proeverij vindt plaats op 21 juni van 12.30 - 16.30 uur in Hanza Plaza in Groningen. Aanmelden kan via onderstaande button.

Aanmelden