Proeverij: Mijn collega's begrijpen mij niet

Beter samenwerken door begrip met het Process Communication Model

80% van de problemen in organisaties ontstaat door miscommunicatie. Mensen werken effectiever en met meer energie samen als ze écht contact hebben met elkaar.

Tijdens deze proeverij kun je ervaren hoe je met behulp van twee praktische instrumenten: communicatie en motivatie, de effectiviteit van een organisatie kan vergroten.

Het Process Communication Model helpt je om kenmerkend positief gedrag en stressgedrag bij jezelf en anderen te herkennen en er effectief mee om te gaan. Zo voorkom je misverstanden en stress, ontstaat er begrip en dynamiek en bereik je samen zoveel meer.

Aanmelden

 
Over de trainer

Arjan Stoffers is Product Owner bij Dienst Uitvoering Onderwijs en verzorgt communicatie trainingen en workshops. Kijk voor meer informatie, artikelen of bijvoorbeeld aanbevelingen op https://www.arjanstoffers.com of https://www.linkedin.com/in/arjanstoffers/

 

       

Dit event is een proeverij en dus geen volledige workshop of training. Een proeverij is een kennismaking met een training, of trainingsvorm. Je kunt vrijblijvend ´proeven´ en bekijken of deze training of workshop iets toevoegt voor jou of toepasbaar is in je organisatie.