Wervende én vindbare vacatureteksten schrijven (vol)

Het is alom bekend: aansprekende en onderscheidende vacatureteksten zorgen voor een snellere en kwalitatief betere werving. Maar hoe schrijf je een wervende vacaturetekst? Op welke manier spreek je de juiste kandidaten aan? En hoe zorg je voor een goede online vindbaarheid nu Google for Jobs deel uitmaakt van het online landschap? 

Praktische tips

In deze proeverij krijg je handige tips die je meteen kunt toepassen. Voor een slimme keuze van de functietitel bijvoorbeeld. Maar ook voor het blijven boeien van je lezer. Zodat je straks niet alleen méér, maar ook kwalitatief betere reacties krijgt op die ene vacature.

Wanneer

Donderdag 3-12-2020 van 14.00 tot 15.00 uur (vol)

Donderdag 3-12-2020 van 16.00 tot 17.00 uur 

Waar

Online (via Zoom)

Praktisch

Digitale inloop: 13.45 uur
Start: 14.00 uur
Einde: 15.00 uur
maximaal aantal deelnemers 20

Digitale inloop: 15.45 uur
Start: 16.00 uur
Einde: 17.00 uur
maximaal aantal deelnemers 20

Let op: de eerste editie van deze proeverij is zeer snel volgeraakt. Je kunt nog wel opgeven voor de 2e editie die van 16.00 - 17.00 uur is. Als ook die vol is, zet jezelf dan op de notificatielijst, bij voldoende belangstelling kunnen we eventueel nog een derde editie organiseren.

Aanmelden

Over Kittie Spierings

Kittie Spierings (38) is directeur-eigenaar van Roestvrij Taal, een van de grootste spelers op het gebied van jobbranding- en vacatureteksten in Nederland. Kenmerkend is haar fascinatie voor ontwikkelingen rond tekstuele content en de psychologie daarachter, specifiek op het terrein van arbeidsmarktcommunicatie. Kittie adviseert opdrachtgevers op dit gebied en geeft trainingen en presentaties, onder meer over actuele thema’s zoals employer branding, Google for Jobs, en inclusie en diversiteit in vacatureteksten.

Online proeverij

Dit online event is een proeverij en dus geen volledige workshop of training. Een proeverij is een kennismaking met een training of trainingsvorm. Je kunt vrijblijvend ‘proeven’ en bekijken of deze training of workshop iets toevoegt voor jou of toepasbaar is in je organisatie.