Proeverij Teamtraining

Teamtrainers met een militaire achtergrond verzorgen de training waarbij nieuwe technieken en methoden worden ingezet voor een nog hoger menselijk rendement.

Maak kennis met trainers die in hun dagelijks werk militaire missies voorbereiden en waarbij mensen van het TEAM het succes vormen.

Binnen de krijgsmacht draait het optreden met name om de kracht van teams. Die kracht en expertise heeft ASBR Compaz nu in huis gehaald! In 2018 starten wij met een exclusieve teamtraining waarbij de ervaringen van de krijgsmacht op een nieuwe en innovatieve manier worden vertaald naar het bedrijfsleven en non-profit organisaties.

Om je alvast een voorproefje te geven over wat deze training voor je organisatie kan betekenen organiseren wij op vrijdag 23 februari aanstaande een “proeverij”.

Maak in een half dagdeel alvast kennis met deze uitdagende en innovatieve teamtraining die je leert hoe je individuele talenten optimaal in kunt zetten in teams.

Wat staat er tijdens de “proeverij” op het menu?
Je kan rekenen op een cocktail van praktische tips, uitleg over het programma, mogelijke maatwerkoplossingen en voldoende inspiratie door de twee trainers.

Een voorproefje van de ingrediënten van de teamtraining:

• Visie leidinggeven: van Individu naar Team
• Verschillen én overeenkomsten militair leiderschap en leiderschap bij organisaties in de private en publieke sector
• Inzicht in talenten en bewustwording van kwaliteiten inclusief ontwikkeltips
• Talenten op de juiste plek inzetten
• Met teams op een effectieve wijze komen tot besluitvorming
• Grensverleggende activiteiten

Ontdek hoe je met je team het verschil kan maken en kom naar onze “proeverij”.

Datum: vrijdag 23 februari 2018
Tijd: 09:00-11:00 uur
Locatie: Hoofdstraat 89 te Hoogezand
Deelname is kosteloos.

Ik meld me aan