Proeverij: Breinkracht - Hoe kun jij slim(mer) beïnvloeden?

Wanneer je anderen wilt overtuigen, gebruik je vaak argumenten die jezelf hebben overtuigd. We hebben immers geleerd dat we anderen het beste overtuigen met goede argumenten. Helaas… Dat werkt dus niet. Wat wel? Ontdek het tijdens het webinar Breinkracht.

In dit webinar sta niet jij, maar je collega, manager en bestuurder centraal. Of misschien zelfs wel je partner of je kinderen! Hoe zorg je er nou voor dat je die ander echt begrijpt, en beter naar hun (brein) luistert. En hoe nemen die anderen nou eigenlijk echt beslissingen? Verrassend anders dan jij nu denkt… 

Tijdens de 1 uur durende ontdekkingstocht ontdek jij de enorme kracht van ons brein en hoe jij daar met een aantal slimme, wetenschappelijk bewezen, technieken invloed op kan uitoefenen. Allemaal praktijkgericht: geen theoretische modellen, maar zaken die jij vandaag nog kan toepassen in jouw werk.

“Dankzij Remon hebben wij als team echt meer inzicht gekregen in hoe wij mensen echt denken en doen. En hoe je daar echt succesvol mee kan omgaan.” 

Michelle Mengerink, Gemeente Hof van Twente

Meld jij je aan voor het webinar? Dan leer je als klap op de vuurpijl hoe je problemen die je veel buikpijn bezorgen kunt oplossen, zonder dat de relatie met anderen beschadigd. 

Na het volgen van dit webinar kijk je nooit meer hetzelfde naar jouw brein en dat van de ander. 

Remon Workel

Trainer Remon Workel

Impactspecialist, ambtenaar, man met een missie

Aangenaam. Mijn naam is Remon Workel. Impactspecialist voor de overheid. Ik help ambtenaren verder. Geef ze meer impact. Hoe? Door ze te leren anders te kijken. Naar hun vraagstuk, naar hun collega en naar zichzelf! Dat doe ik met een unieke combinatie van technieken uit de (neuro)psychologie, marketing en sales.

Ik vind dat wij ambtenaren, ja ik werk ook nog gewoon als ambtenaar, geweldig werk doen. Alleen geloven we volop in ons rationele gedrag. En laat dat nou net de bottleneck zijn. Want we zijn niet zo rationeel als jij misschien nu (nog) wel denkt. Met mijn kennis over ons brein, marketing en psychologie leer ik je unieke nieuwe vaardigheden. Zodat je (nog) meer impact hebt. Dat gun ik je! Om samen de overheid nog succesvoller te maken.

Aanmelden