Proeverij: Stel het beste team samen!

Een middag voor iedereen die wil leren hoe je in een team op een snelle en eenvoudige manier gebruik kunt maken van elkaars kwaliteiten.

Je wilt dat de samenwerking binnen jouw team steeds beter wordt? De SCANteamdesk helpt daarbij op een eenvoudige en leuke manier.
Elk teamlid krijgt een eigen kunststof SCANcard met usb aansluiting. Deze SCANcard kun je in je eigen pc doen, zodat alle informatie van je team en de SCANteamdesk op het scherm verschijnt. Je hebt dan op elk moment van de dag een overzicht van je teamleden met hun kwaliteiten, zodat je daar gemakkelijk gebruik van kunt maken. Ook handig voor het samenstellen van een effectief projectteam, waarbij je alle verschillende kwaliteiten van de teamleden benut.

De SCANteamdesk is een tool die ook goed te gebruiken is bij Scrum, waarbij snel gebruik wordt gemaakt van de kwaliteiten van verschillende teams.

Op deze middag maak je een korte training mee als basis voor de SCANteamdesk. Daarnaast ervaar je hoe je de SCANteamdesk zo eenvoudig en effectief mogelijk binnen je team kunt gebruiken.

Doelgroep

- Teamleden die snel en eenvoudig gebruik willen maken van elkaars kwaliteiten.

- Managers en HRM’ers die snel en eenvoudig alle kwaliteiten binnen het team willen inzetten.

Meer informatie over de SCANteamdesk

Jan Mik

E:\Werkbestanden\SCAN doc\Online marketing\Sociale media oud\SCANelkaar site\voor 190418\Foto's voor SCANsite\DSCF0627.jpg

Deze middag wordt verzorgd door Jan Mik van SCANelkaar.nl

Hij geeft al meer dan 10 jaar samenwerkingstrainingen en vindt het elke keer weer een uitdaging om met veel creativiteit en humor het beste in het team naar boven te halen.

Aanmelden