Proeverij: Addicted to Teamwork

In rap tempo ontdek jij dé 6 elementen van een sterk staaltje teamwork.

Jij bent gedreven, enthousiast en energiek en hebt ambitieuze teamdoelstellingen. Jouw teamleden doen hun werk goed, maar dat stapje extra ontbreekt. En eerlijk, dat frustreert. Je verlangt naar dat sterke team, waar de samenwerking vanzelf gaat. Waar teamleden een beroep doen op elkaars kwaliteiten en fouten durven toe te geven. Je wilt diezelfde passie die ze voor hun werk hebben, zien en voelen tijdens een overleg. Iedereen heeft potentie. Het is de kunst om deze talenten, kennis en expertise gezamenlijk in te zetten, zodat jouw team kan groeien.

Wij, Klaske & Margriet, zijn vol van teamwork. Een sterk team is namelijk de belangrijkste voorspeller van succes. Met ons aanstekelijke enthousiasme inspireren we jou om het beste uit jouw team te halen.

Wat kun je verwachten?

  • Een frisse blik op teamwork
  • Hoog tempo & een berg energie
  • Kennis over de 6 elementen die zorgen voor een sterk team
  • Interactie met collega-managers

Meld je vooral niet aan als…

  • je op zoek bent naar een sessie waarin jij lekker achterover kunt leunen
  • je niet open staat voor een andere kijk op teamwork

Als je al niet enthousiast bent over teamwork, dan word je het na deze proeverij wel!

Aanmelden

portretklaskemargrietOver ons

Onze wegen kruisten elkaar in 2016; een toevalstreffer; ook al leek het voorbestemd. Wij maakten een succes van onze samenwerking; door elkaars verschillen te omarmen en deze te benutten. Plezier, vertrouwen, een gemeenschappelijke purpose en onze enorme drive om samen te groeien zorgden voor een succesvolle samenwerking en daarmee tot succesvolle resultaten.
Door onze functietitels los te laten en verder te kijken dan ons eigen takenpakket, kregen onze talenten de ruimte en gebeurde er iets magisch…. De bevlogenheid spatte er vanaf; rammelende toetsenborden om onze creativiteit kwijt te kunnen. Ons onuitputtelijke enthousiasme en trots waarmee we non-stop over ons werk konden kletsen. De meest simpele, eentonige klusjes deden we met een grote glimlach, wetende dat dit bijdroeg aan het grotere geheel. Keihard en toegewijd werken tot in de late uurtjes, omdat we er zoveel plezier aan beleefden en omdat dit nou eenmaal nodig was om het resultaat te bereiken. Onze chemie als gouden duo werkte aanstekelijk; de verzoeken van mensen die met ons wilden samenwerken vlogen ons om de oren.
Naast het feit dat wij het levende voorbeeld zijn van teamwork, hebben wij de afgelopen jaren honderden medewerkers en managers gesproken, geadviseerd, gecoacht en getraind. Margriet vanuit haar HR-rol en Klaske vanuit de loopbaanadvies-hoek. Met deze kennis en ervaring begeleiden wij teams, waarvan de teamleden vol passie hun eigen werk doen, maar als ‘los zand’ samenwerken met het vormen van een sterk team!

Nieuwsgierig geworden? Op onze site vind je nog veel meer info; www.ontwikkel-uitblinkers.nl.