Koester wat je hebt

Persoonlijk Impact Programma

Een goede relatie tussen jou en je werkgever is goud waard. Tevreden zijn over je werk ook. Om dat zo te houden bieden Special Forces HR en Noorderlink je een uniek programma waarmee je nóg meer zin in je werk krijgt. Je leert met ons Work Life Design-programma namelijk om alle aspecten van je leven die jij belangrijk vindt de ruimte te geven, om zo alles naast en met elkaar te laten groeien. Vanuit een helder plan voor jouw toekomst. En voor die van je gezin, familie en vrienden. Vanuit een prettige rust en balans tussen werk en privé. Die ruimte en ondersteuning noemen wij de Vierde Arbeidsvoorwaarde.

Leer je drijfveren kennen. Maak een plan. En begin met groeien.

Alles begint bij het ontdekken en vormgeven van wat je echt wilt: een zinvol werkend leven. Dit leggen we vast in een persoonlijk concreet plan dat echt uitgaat van jou, en daarom volledig bij je past. Hierna kijken we wat we binnen de organisatie samen waar kunnen maken. Vanuit persoonlijk leiderschap kun je hierna vorm en inhoud geven aan jouw ideale, zinvolle werkende leven.

Wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Snel resultaat.

Onze aanpak is gebaseerd op de beproefde WorkLifeDesign-methode, ontwikkeld aan de Stanford University. We hebben deze methode vanuit eigen ervaringen en inzichten doorontwikkeld tot een uniek opgebouwd totaalpakket dat naadloos aansluit op moderne behoeftes en werkomstandigheden. We gaan echt uit van jou, als mens, collega en talent.

Gratis kennismakingsgesprek: leer Work Life Design kennen

We begrijpen dat voor sommigen Work Life Design nieuw is en vragen oproept. Het programma start daarom altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te ontdekken of dit programma echt iets voor jou is.

Al benieuwd? Dit kun je verwachten:

  • Mission statement. We ontdekken waarom je doet wat je doet. ’Why’ S. Sinek
  • Wabi. We beginnen met het einde voor ogen. Principes van persoonlijk leiderschap S. Covey
  • Echte Noorden. We zorgen dat jij goed wordt in (werk)geluk hebben.
  • Effectuation en Design Thinking. We laten gebeuren wat jij vindt dat er moet gebeuren.
  • Training ‘Stress de Baas’. Gebaseerd op de Wim Hof Methode (optioneel)
  • Odyssee Plan. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.
  • HIQS. Wat dit is, vertellen we later.
  • Waardevol netwerken. We werken synergetisch. Principes van creatief samenwerken
  • Training ‘Persoonlijke Effectiviteit’. Gebaseerd op de principes van krav maga (optioneel)
  • Individuele begeleiding.

Vaak individueel, twee groepstrainingen. 100 dagen.

Het programma is individueel, aangevuld met twee groepsworkshops: Stress de Baas en Persoonlijke Effectiviteit (als de maatregelen het toelaten) Samen met onze adviseur plan je de afspraken in op momenten dat het jou uitkomt. Als jouw agenda het toelaat, streven we naar een looptijd van maximaal 100 dagen. 

Een programma voor meer zelfinzicht, motivatie, energie en plezier.

Naast plezier, inspiratie en dynamiek levert dit programma een uitgebreid plan op, waarin je werk- en levensambities duidelijk staan beschreven en waarvan je de eerste stappen tijdens het programma al zet. Als het programma is afgerond kun je jouw leidinggevende precies vertellen waar hij of zij jou kan helpen om nog vele jaren met veel plezier en energie samen te werken.

Praktisch

Wanneer
Starten kan op elk moment

Aantal deelnemers
Individueel programma, met daarnaast twee groepsworkshops van maximaal 12 deelnemers

Locatie: Noord Nederland
Offline als het kan en online als het moet

Kosten
2245 euro ex BTW

Contact
www.specialforces.nl / / Bel Eric 06-52055944

Aanmelden

De trainer

Eric Datema - is oprichter van Special Forces in HR en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de loopbaanwereld. Hij maakt complexe loopbaanvraagstukken eenvoudig en is altijd op zoek naar manieren om dromen en ambities waar te maken van werknemers en werkgevers.

De overtuiging van Special Forces in HR

We denken dat veel mensen hun werkplezier verliezen omdat er geen aandacht meer is voor de balans tussen werk en privé. En die is nodig om onze persoonlijke kleurrijke dromen, bijzondere wensen en persoonlijke ambities waar te maken. We kijken daarom niet alleen naar wie je bent en waarom je werkt of wat er op de werkvloer goed gaat en beter kan. We kijken verder, naar jouw ambities en uitdagingen. We maken je fysiek en mentaal weerbaarder. En we organiseren echt aandacht voor jou zodat je de juiste handvatten hebt om door te groeien in een zinvol werkend leven. Dat is onze overtuiging.

Wij willen van Noord-Nederland de beste plek maken om te wonen, leven en werken

Dat is onze missie. Hoe we dat gaan bereiken? Door gedreven vakmensen te binden aan waardevolle organisaties en werknemers te helpen met een helder Work Life Design plan. Samen bouwen aan onze visie: een weerbare, kwalitatieve en duurzame Noordelijke arbeidsmarkt in 2030, waar economische, ecologische en sociale waarden in balans zijn.

Boeien en binden kortom met de Vierde Arbeidsvoorwaarde. Iedereen weet dat goede voorwaarden belangrijk zijn. Het salaris is goed, opleidingsbudgetten zijn op orde en je werkgever roept natuurlijk zo vaak mogelijk hoe blij en trots iedereen op je is. Toch blijft het voor veel organisaties lastig om zich écht te onderscheiden op een krappe arbeidsmarkt. Wij draaien het daarom deels om: jij vertelt de organisatie hoe deze jou kan helpen bij het waarmaken van werk en levensambities. Wij geloven dat een individueel Work Life Design plan dé sleutel is tot een bloeiend werkklimaat en een energieke samenwerking tussen werkgever en werknemer.