Maak van je baan een loopbaan - Met Lef'L Up!

Heb jij het gevoel dat je wel verder wilt in je werk maar je weet niet precies hoe? Of heb je een functie die in de toekomst wel eens zo zou kunnen veranderen dat er nieuwe eisen aan je worden gesteld?? De Lef'L Up! opleiding helpt je uit te zoeken hoe je een nieuwe stap in je loopbaan kunt zetten. Je leert je talenten kennen, wat voor jou belangrijk is in je werk en de eisen die de huidige arbeidsmarkt aan je stelt. Met die kennis kun je vervolgens aan de slag om stappen te zetten naar een andere interessante functie of misschien compleet nieuw werk. 

Neem je loopbaan in eigen hand

Lef’L Up! helpt je om de leiding over je loopbaan te nemen en op tijd mee te bewegen met veranderingen op de arbeidsmarkt. Het opleidingsprogramma bestaat uit een intakegesprek, een kick-off, zes opleidingsdagen op locatie bij verschillende organisaties in het Noorden en daarnaast uit drie intervisiemomenten en een talent matchgesprek (zie ook het schema bovenaan deze pagina).

Voor iedereen in Noord-Nederland

Elke werknemer uit Noord-Nederland is welkom om deel te nemen, je organisatie hoeft niet mee te doen met Lef'L Up! of aangesloten te zijn bij Noorderlink. 
Het Lef’L Up!-opleidingsprogramma richt zich vooral, maar niet alleen, op werknemers die werken in een functie op mbo-niveau.

Twijfel je of de opleiding wel geschikt voor jou is, neem dan even contact met ons op, dan zoeken we dat gezamenlijk uit ( of 06-22758208). 

De eerstvolgende Lef'L Up!-opleiding start in februari 2020.

Meer informatie en aanmelden

Gedetailleerde informatie over het programma en praktische informatie zoals kosten, locatie en opleidingsdata vind je hier. 

 En je kunt je vragen ook stellen via  of 06-22758208

Aanmelden

 

Verander Mee icoon Dit is een onderdeel van het project 'Verander mee'.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds.