Open huis: maak kennis met CGI

IT starts with you

Wordt CGI jouw nieuwe werkgever? Wil jij samen met ons het succes van onze klanten én van CGI meemaken? We zien je dan graag tijdens het Open Huis op dinsdag 26 september aanstaande voor zowel Afstudeerders, Young IT-Professionals & IT-professionals die graag een carrière bij CGI willen starten of voortzetten.

Ook laten wij tijdens het Open Huis zien wie we zijn en hoe jij daar onderdeel van uit zou kunnen maken.

Wie zoeken we?

  • Je wilt afstuderen bij een internationale IT-dienstverlener van wereldformaat en volgt een (technische) ICT opleiding aan een HBO of WO instelling;
  • Je bent net afgestudeerd en je hebt een stevige technische ICT component in je curriculum;
  • Je timmert al een aantal jaar aan de weg als technisch IT-professionals op het gebied van Software Development, Architectuur, Security, Test Enginering, Agile, BigData, Infrastructuur, Beheer en Dynamic Case Management.


Kom langs, proef de sfeer en ervaar de betrokkenheid.

Programma

17:00–17:15 uur Ontvangst
17:15–17:20 uur Welkomstwoord
17:20–17:45 uur IT starts with you!
17:45–18:15 uur Delivery center rondleiding
18:15–18:30 uur Broodje eten
18:30–19:30 uur Speed daten
19:30–20:00 uur Afsluiting en netwerkborrel

Afstuderen en Traineeship

CGI heeft afstudeeropdrachten voor talentvolle en gemotiveerde technisch georiënteerde ICT-ers in spe, die net van een hogeschool of universiteit afkomen. Zo hebben wij de procesmatige en technische ondersteuning en kennis in huis om jou af te laten studeren met minimaal een 8. Daarna volgt de Graduate Class, CGI’s traineeship om jou in anderhalf jaar op te leiden tot IT Consultant.

Training en ontwikkeling

De IT-wereld staat nooit stil en als IT-dienstverlener wil je mee. Daarom geloven wij in training en ontwikkeling bij CGI. Dus stimuleren we innovatie en vinden we het vanzelfsprekend dat onze members zich blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijke opleidingen, inclusief certificeringen, horen erbij.

Registreren

Wil je ons Open Huis bijwonen? Je kunt je registreren met behulp van het online registratieformulier aan.