Online Masterclass - The Devil Inside

Durf jij het aan om jouw "devil inside" te herkennen en er mee om te gaan? Leer te stoppen met het saboteren van jezelf en laat jouw organisatie nog beter presteren. Volg de online masterclass van Bas Kodden. In 5 modules en 13 leiderschapsoefeningen ga je aan de slag met als leidraad zijn nieuwe boek "The Devil Inside".

Mindsetverandering

Als er één ding is wat Bas Kodden heeft geleerd van zijn jarenlange ervaring als begeleider van topcoaches, olympisch- en wereldkampioenen dan is dat het belang van mindsetverandering. Hoe als persoon en als professional te groeien in tijden van onzekerheid en weten hoe en wanneer je keuzes moet maken die vaak paradoxaal lijken. 

Doorbreek de cirkel

Bas Kodden stelt je door middel van persoonlijke leiderschapsoefeningen in staat te observeren hoe je bepaalde gewoontes hebt ontwikkeld en helpt je te analyseren waarom je je op een bepaalde manier gedraagt en hoe je die cirkel kunt doorbreken. Hoe meer je dat interne stemmetje – je devil inside – het zwijgen kunt opleggen, hoe meer je in staat bent om te groeien en hoe meer anderen je leiderschap herkennen. 

Bas Kodden

Leiderschapscoach en managementwetenschapper Bas Kodden is éen van Nederlands meest gevraagde trainers in leiderschap en verandering. Hij verzorgt zowel nationaal als internationaal lezingen op het gebied van leiderschap en bevlogenheid. Hij is als Directeur van het Executive MBA verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Hij schreef meer dan 100 artikelen en boeken over leiderschap, ondernemerschap en persoonlijk ontwikkeling, waaronder internationaal gepubliceerde bestsellerboeken als Word een HELD en De Kunst van Duurzaam Presteren.

Info & aanmelden