Netwerkochtend + Workshop voor management-ondersteuners

------------------------------------------------------

Door de nieuwe corona-maatregelen zijn we genoodzaakt om deze bijeenkomst anders in te gaan richten.

We willen jou, juist in deze tijd, de workshop 'Mentale Veerkracht' niet onthouden. De workshop gaat daarom online door!

En het netwerkmoment zal in het voorjaar 2022 in combinatie met een nader te bepalen thema alsnog worden aangeboden.

De online workshop start op donderdag 25 november om 9.00 uur. Je kunt om 8.45 uur alvast inloggen om te controleren of alles goed werkt. De workshop duurt tot 10.30 uur. Had je je al aangemeld dan heb je hierover een e-mail ontvangen. 

------------------------------------------------------

Ben jij managementondersteuner en vind je het leuk om vakgenoten te ontmoeten? Wil je graag ervaringen uitwisselen, nieuwe dingen leren en bijkletsen? Noorderlink organiseert speciaal voor de managementondersteuners uit het Noorderlink-netwerk een leuke en leerzame netwerkochtend. Kom tijdens een kop koffie kennismaken met je collega’s en sluit aan bij de workshop ‘Mentale Veerkracht’ van Charissa Verburg.

Workshop ‘Mentale Veerkracht’

Wil jij ook meer gebruik maken van jouw veerkracht in deze onrustige tijd maar heb je geen idee hoe je dat kan aanpakken? Kom dan naar de workshop over mentale veerkracht. Veerkracht kan je zelf trainen. Je kunt het vergelijken met het trainen van de spieren van jouw lijf. Hoe beter je jouw veerkrachtspier traint, des te minder impact stress op jou zal hebben. Stress kan je lang niet altijd vermijden (en dat hoeft ook niet). Maar je kunt er wel voor kiezen om jezelf veerkrachtiger te maken, zodat je meer regie krijgt over jouw stressniveau en meer balans ervaart.

Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan factoren die de mentale veerkracht beïnvloeden, de relatie tussen mentale veerkracht en stress en vaardigheden om mentale veerkracht te versterken.

Kosten

Deze ochtend is gratis toegankelijk voor managementondersteuners uit het Noorderlink-netwerk.

Locatie

online

Aanmelden

Over de trainer

Charissa Verburg, eigenaar van Cadans4Life inspireert en beweegt medewerkers om zelfregie te nemen over hun eigen vitaliteit en veerkracht. Dit doet zij aan de hand van trainingen, workshops en individuele coaching. Zij heeft al vele trajecten mogen verzorgen voor organisaties, die het belang van duurzame inzetbaarheid inzien en prioriteit geven aan het vitaal en veerkrachtig houden van hun medewerkers.