Nait soezen, moar doun: van voornemens naar veranderingen

Een set van een lezing en diverse workshops die zullen bijdragen aan jouw eigen veranderingsvraag als (young)professional, team of organisatie.

VAN VOORNEMEN NAAR VERANDERING

1 feb.
Lammert Kamphuis - Interactieve Lezing

Lammert Kamphuis laat zien dat filosofie minder onbegrijpelijk is dan dat we vaak denken. Je wordt uitgedaagd om aan te slag te gaan met nieuwe inzichten en gedachte-experimenten. Hij neemt ons mee in hoe we al onze goede voornemens kunnen omzetten in verandering. Laat je verrassen door deze manier van filosoferen en ga met een verfriste geest naar huis!

EEN WAARDEN LOOS LEVEN

13 feb.
De Leefstijl Academie - Workshop

Leidt jij je leven of wordt jij geleid door het leven? Wanneer jij de regie kwijtraakt of wellicht al kwijt bent over je leven, heb jij dan nog wel jouw persoonlijke waarden centraal staan? Want voor welke waarden sta jij als individu? Hoe vaak denk je aan deze waarden? In deze workshop maak jij een goede start met het vinden van jouw persoonlijke waarden, ga je aan de slag te gaan met dát wat jou gelukkig maakt en hoe jij een waardenvol bestaan creëert. Meer weten? www.deleefstijlacademie.nl

DESIGN YOUR LIFE

27 feb.
Agents of Change - Workshop

In een snel veranderende wereld waarin steeds minder aandacht is voor jouw talent en 'werkgeluk' ontwerpen we tijdens deze workshop nieuwe ideeën en passende acties die een betekenisvolle bijdrage leveren aan jouw leven. Je zal de workshop uitlopen met meer inzicht in je eigen talent en hoe jij je talent kan inzetten om te bereiken wat jij voor ogen hebt.
Bestel hier!

Op de websites van Agents for change en de Leefstijlacademie van je meer informatie en kun je je aanmelden.