Masterclass Kennismaking met de nieuwe wetenschap van vitaliteit

Namens Noorderlink en het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit bieden we uw organisatie een speciale masterclass aan waarin uw organisatie een inkijk krijgt in de inspirerende en wetenschappelijk onderbouwde wereld van Vitaliteit en Welzijn. De webinar wordt gegeven door vitaliteit experts Bas Snippert en organisatiespecialist Daniel Krikke. Zij nemen u graag mee door de onderstaande punten:

HR strategie post-corona

De professionals van het NEV spreken dagelijks met tientallen HR professionals, leidinggevenden en experts die worstelen met de impact van de pandemie, het thuiswerken en het wegvallen van relevante - vaak verbindende - elementen. Hoe kun je als HR voorkomen dat het van kwaad tot erger gaat en hoe kan jouw organisatie zich het beste voorbereiden voor de eventuele rekening die nog moet komen. Duik samen met HR Nederland in de meest opvallende Post-Corona HR Strategieën, ontdek hoe je preventief beleid kan uitoefenen en gezonder en beter de pandemie uitkomt met je organisatie.

Vitaal leiderschap: de rol van leidinggevenden in de strijd tegen verzuim

We zien het overal. Leidinggevenden worden steeds belangrijker in het waarborgen van een gezonde werkcultuur. Maar wat is precies Vitaal Leiderschap en hoe doen de meest innovatieve en vitale organisaties dit? Wat is exact de verantwoordelijkheid van de leidinggevende en hoe kan deze het beste samenwerken met HR om verzuim drastisch te reduceren. Ontdek het tijdens de masterclass. 

Duurzame gedragsverandering

Het blijft een uitdaging, mensen intrinsiek bewegen tot gezonder gedrag. Waarom is het zo dat er maar een paar organisaties in Nederland zijn die hier echt in slagen? Wat doen zij dat anderen niet doen of niet aan denken? De professionals van het NEV hebben de meest effectieve activatiecampagnes uit Nederland geanalyseerd en delen best practices tijdens de masterclass.

Aanmelden

Over de sprekers

Daniël Krikke (1989) is oprichter van het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) en gespecialiseerd in organisatievitaliteit. Vanuit het NEV ondersteunt Daniël organisaties en bedrijven grip te krijgen op de oorzaken van verzuim, verloop en werkdruk om vervolgens resultaatgerichte investeringen te doen in vitaliteit.

Bas Snippert, MSc is vitaliteitexpert, coach en trainer bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV). Vanuit de positieve psychologie, neurobiologie en systeemwetenschap ontwikkelt Bas binnen het NEV vitaliteitprogramma’s voor studerend- en werkzaam Nederland.