Masterclass: Hoe geef ik leiding aan een zelfsturend team? Van frustraties naar prestaties in één dag!

“Ik ben verantwoordelijk voor een zelfsturend team, maar ervaar dit als enorm frustrerend. Mijn teamleden blijven maar vragen naar kaders en regels. Het lukt ze niet om als team problemen op te lossen. Inmiddels zijn er twee collega’s ziek thuis. Ik weet niet hoe ik dit kan aanpakken zonder de leiding helemaal over te nemen. Ik ben er zo klaar mee!” 

Herkenbaar?

Als leiderschapstrainer en teamcoach weet drs. Marieke van Ginkel het: als het niet loopt in een zelfsturend team dan is dat schadelijk voor alle betrokkenen. Teamleden raken gedemotiveerd, worden ziek of raken uitgeput. Ondertussen hollen de prestaties achteruit en lijken team en management continu op elkaar te wachten om dit op te lossen.

In deze masterclass leer je in een dag hoe je leiding geeft aan een zelfsturend team. Op het programma staat:

  • De 5 klassieke missers in zelfsturende teams. Herken en voorkom ze!
  • Essentiële basiskennis over groepsdynamiek, waarmee je zelfsturende teams begeleidt naar topprestaties.
  • De absolute randvoorwaarden, die ieder zelfsturend team nodig heeft om echt zelfstandig te functioneren.

Na de masterclass

Na het volgen van deze masterclass weet je wat een zelfsturend team nodig heeft om goed te functioneren en hoe je daar direct in de praktijk vorm aan geeft. Zo ontstaat een zelfsturend team wat goed functioneert in verbinding met de doelstellingen van de organisatie als geheel.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Noorderlink: academy@noorderlink.nl
Via de trainster Marieke van Ginkel ontvang je een officiële uitnodiging.
Deelnemers van aangesloten organisaties bij Noorderlink kunnen voor het gereduceerde bedrag van € 497,- excl BTW deelnemen aan de Masterclass.

Over Marieke van Ginkel

Marieke is opgeleid als econoom, NLP-trainer, team-en paardencoach en was jarenlang werkzaam als programmamanager in verschillende organisaties. Tien jaar geleden richtte Marieke Trainingscentrum Drijvende Kracht op waar ze, samen met vele leidinggevenden, een methode ontwikkelde waarmee je ‘leiding geeft zonder de baas te zijn’. Daarmee heeft Marieke honderden leidinggevenden en hun teams getraind. Ook was Marieke jarenlang docent bij de managementleergangen van Noorderlink.