Lunchwebinar: Hoe geef je leiding in crisistijd?

Het zijn rare tijden met dit coronavirus. De meesten van ons werken thuis, de kinderen zijn vrij en bijna alle externe afspraken worden gecanceld. Je bent gefocust op het nieuws en onbewust raak je toch wat uit je doen.

Als je leiding geeft aan een groep of team, ben je meer dan ooit nodig. Maar hoe doe je dat eigenlijk: leidinggeven in crisistijd? Hoe begeleid je een groep mensen voor wie alles anders is op de beste manier? Hoe ga je om met alle emoties, die de crisis in mensen oproept? Hoe zorg je ervoor dat de echt belangrijke dingen eerst gebeuren? En hoe zorg je ervoor dat je hierbij zelf zo goed mogelijk op de been blijft?

Lunchwebinar

Om je te helpen organiseer ik een gratis lunchwebinar 'Leiding geven in crisistijd' op woensdag 22 april van 12.30 tot 13.30 uur.

In dit lunchwebinar leer je 5 praktische tips waarmee je snel rust en flow in je team creeert door leiding te geven op het zoogdierenbrein. Deze manier van leidinggeven is een onconventionele maar een super effectieve methode waarmee je resultaat bereikt in veel minder tijd. Ook leer je twee simpele en praktische tools waarmee je direct de spanning in je team en in jezelf reguleert.

Er is ruim de gelegenheid je eigen vraagstukken in te brengen en persoonlijk advies te ontvangen. Het webinar is gratis.

Inschrijven

Heb je interesse? Je bent van harte welkom! Schrijf je hier in op de website van Marieke via onderstaande button.

Inschrijven

P.S. Kun je er niet live bij zijn? Schrijf je dan toch in, je ontvangt de opname een dag later.

Presentatie door

drs. Marieke van Ginkel
Leiderschapstrainer en teamcoach
Drijvende Kracht
www.mariekevanginkel.nl

Duur

1 uur

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.