Loopbaan- en HR-professionals met elkaar en jou in gesprek

Op dinsdag 6 oktober gaan tussen 15.00 - 16.00 uur loopbaan- en HR-professionals met elkaar en met jou live en online in gesprek over de ontwikkelingen en veranderingen in hun vakgebied. 

Aan tafel

Interessante loopbaan- en HR-professionals nemen fysiek plaats aan onze tafel en sluiten online aan in Studio Noorderlink. Zij spreken met elkaar en met jou over de ontwikkelingen en veranderingen in het vakgebied (onder andere door Covid-19).

Zij bespreken onderwerpen als de toegankelijkheid en vindbaarheid van een loopbaanprofessional; het werken als eenpitter en het in beweging krijgen van medewerkers. 

Je kunt het gesprek live bekijken, maar ook online actief deelnemen, onder andere door het stellen van vragen. 

Wil je er online bij zijn?

Wil je online live bij dit gesprek zijn, meld je dan aan via onderstaande link. Jouw inschrijving wordt via mail bevestigd. In de bevestigingsmail ontvang je de link om op dinsdag 6 oktober het gesprek live bij te wonen.  

Ik ben er online bij!

Week van de Loopbaan 2020: diverse activiteiten

Noorderlink, Werken in Friesland en Samenwerking Rijk Noord organiseerden tijdens de Week van de Loopbaan 2020, van 14 tot en met 18 september, samen diverse activiteiten. Dit gesprek was oorspronkelijk ook een onderdeel van de Week van de Loopbaan, maar is verplaatst naar dinsdag 6 oktober.