Lef'L Up! informatiemiddag

Kom kennismaken met het opleidingsprogramma van Lef'L Up! 

Ben jij je aan het oriënteren op een stap in je loopbaan? Heb je gehoord van Lef'L Up! en wil je graag weten hoe het is om deel te nemen aan het opleidingsprogramma?Je bent van harte welkom op de voorlichtingsbijeenkomst, waar je kennis kunt maken met het opleidingsprogramma en de trainers van NHL Stenden Hogeschool.

Wat is Lef'L Up!

Lef'l Up! is een opleidingsprogramma dat zich met name richt op medewerkers in functies op mbo-niveau, van wie het werk verdwijnt of verandert in de toekomst. Maar ook op medewerkers die zich, vanuit de gedachte 'een leven lang leren', willen blijven ontwikkelen.

In dit programma leer je o.a. de 21-eeuwse vaardigheden en competenties. Daarnaast is er aandacht voor jou, het verkrijgen van zelfinzicht door: wie ben je? wat kun je? en wat wil je en hoe kom je daar? Het programma levert directe meerwaarde op binnen de huidige werkomgeving en kan bijdragen aan het nemen van een volgende stap in je loopbaan.

Twee keer per jaar, rond september en januari, wordt er gestart met het 6-daagse opleidingsprogramma. Het programma bestaat uit een kick-off bijeenkomst, zes opleidingsdagen en drie intervisiemomenten. 

Voor wie is deze informatiebijeenkomst?

Dit programma wordt gesubsidieerd door het ESF en is daarom opengesteld voor iedereen die werkzaam is in een mbo-functie in Noord- Nederland. Iedereen die meer wil weten over deze opleiding is van harte welkom.

Heb je vooraf nog vragen, neem dan contact met ons op:

Wanneer je wilt komen, meld je dan aan via onderstaande button.

Aanmelden


Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: