Kampvuursessie met Nynke Vos

Opwarmen voor de expeditie, die start op 1 oktober, doen we bij het kampvuur.

“We zijn er onderhand wel achter dat het eindeloos streven naar meer niet zaligmakend is. Meer geld, meer likes, meer roem: als puntje bij paaltje komt, is dát niet waar het om draait in het leven. De coronacrisis heeft het besef doen groeien: we willen een leven dat zinvol is en betekenis geeft. Maar wat is dat dan, betekenisvol werken en leven? En hoe doe je dat?”


Verhalen van Betekenis

Verhalen delen rond een vuur heeft een speciaal effect. Het brengt verbinding en ontspanning. Het helpt je ervaren dat je, in wat je meemaakt, misschien minder alleen staat dan je dacht. In ieders verhaal zul je dingen van jezelf herkennen en zal je verrijkt worden met nieuwe inzichten. Het is echte ontmoeting en verbinding, zonder beeldscherm, waar je ongetwijfeld na de afgelopen tijd behoefte aan zult hebben.

Onder leiding van Nynke Vos delen we verhalen die de diepte in gaan, maar ook luchtig en grappig zijn. Daarnaast nemen we de stap naar concreet bedenken en benoemen wat we in werk en leven zouden kunnen doen om meer van betekenis te zijn.

Deze sessie is voor mensen die het leuk vinden om samen met anderen te ontdekken wat antwoorden zijn op vragen als: wat is betekenisvol werken en leven voor mij? Wat heb ik daarvoor nodig?

Er is bij een kampvuur plek voor maximaal 14 mensen (in ieder geval zolang de coronamaatregelen van kracht zijn). Zodat we wel dichtbij het vuur kunnen zitten om warm te blijven en er tegelijk genoeg ruimte is voor iedereen.

Aanmelden

Datum: 23 september 2020
Tijd: 19.30 - 22.00
Locatie: 25 Graden Noord, Zuideind 25, 9525 TJ Drouwenerveen

Meer informatie over Nynke Vos.

Meer informatie over de 'Expeditie van betekenis' en alle activiteiten vind je op de website: noorderlinkdagen.nl