Masterclassserie: Jouw Loopbaan Pitstop

GunfactorVerhoger

Jouw Loopbaan Pitstop helpt je met het verkrijgen van inzicht in jezelf. Je gaat concreet antwoorden formuleren op de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik en wat voor functie past hierbij.

Tijdens de pitstop ga je stap voor stap je kwaliteiten, competenties en vaardigheden (her)ontdekken en krijg je zicht op jouw belangrijkste werkwaarden, werkvoorwaarden en jouw ideale werkinvulling.

Daarnaast krijg je zicht op jouw persoonlijke arbeidsmarktkansen en weet je wat je kunt ontwikkelen om ook in de toekomst duurzaam inzetbaar te blijven.

Of je je nu persoonlijk wilt ontwikkelen of op zoek bent naar een andere baan, het doorlopen van dit programma zorgt ervoor dat je meters maakt met je eigen persoonlijk plan.


Blended learning
Het programma maakt gebruik van blended learning. Dit is een vorm van persoonlijke 1 op 1 coaching plus kennisvergaring via de trainingen in onze online leeromgeving Maak Meters en de kennisoverdracht met gelijkgestemden in de online Maak Meters Community. Ook zullen er 5 masterclasses georganiseerd worden met allemaal 1 specifiek thema.


Inhoudelijk

Online training*
De online training helpt jou met het inzichtelijk maken wat jij nu echt belangrijk vindt in je werk. Daarnaast onderzoek je jouw capaciteiten en de meerwaarde die je kunt bieden. Vervolgens kijk je hoe je dit het beste in kunt zetten en wat voor soort functie overeenkomt met wat jij te bieden hebt en belangrijk vindt.


Arbeidsmarktscan*
Wanneer je weet wat voor functie of rol het beste bij je past, ga je een arbeidsmarktscan invullen. Deze Arbeidsmarktscan geeft een objectief en onafhankelijk beeld van jouw huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen.

Je kunt 10 (gewenste) beroepen nader onderzoeken op duurzame inzetbaarheid, nu en in de toekomst.

Op basis van de uitkomsten kun je keuzes maken voor de toekomst en je persoonlijke ontwikkeling, opleiding of plan daarop afstemmen.


Online database*
Daarnaast krijg je toegang tot een online database van actuele beroepen, opleidingen, cursussen en vacatures. Deze zeer complete database is gevuld met informatie over alle bestaande beroepen in Nederland.

Het geeft inzicht in de exacte inhoud van een functie, de vereiste competenties, de lichamelijke belasting en de vereiste opleidingen en cursussen. Daarnaast kan er regionaal worden gezocht naar actuele vacatures.


Persoonlijke begeleiding**
Ook krijg je 3 persoonlijke begeleidingsuren met een gecertificeerde loopbaancoach.

Tijdens deze 3 begeleidingsuren kun je sparren met je coach, verdieping zoeken, je vragen stellen en alles bespreken wat ter tafel komt.

Tussen de afspraken door staat je persoonlijke coach ook graag voor je klaar. Je coach is maar 1 bericht van je verwijderd. We helpen je graag verder.


Masterclasses*
Naast de online training en de persoonlijke begeleiding volg je ook 5 online masterclasses over diverse onderwerpen. De volgende thema’s komen aan bod:

  • Hoe kom je erachter wat je echt leuk vindt?
  • Hoe maak je je talenten en kwaliteiten zichtbaar in je omgeving?
  • De invloed van LinkedIn op jouw loopbaan
  • Hoe presenteer je jezelf tijdens sollicitatieprocedures?
  • Wat verder ter tafel komt: een masterclass waarbij de vragen van de deelnemers leidend zijn.

Alle deelnemers worden van te voren gevraagd input te leveren zodat de masterclasses op maat gemaakt worden. Kun je een keer niet live aanwezig zijn bij een masterclass? Geen probleem. De opname van de masterclass wordt beschikbaar gesteld in de besloten deelnemersgroep in de community.


Community*
De community krijgt een eigen groep met daarin alleen de deelnemers van dit programma. Je kunt als deelnemer hier jouw kennis en ervaring delen, netwerken en vragen stellen aan elkaar of aan de coaches van de GunfactorVerhoger. Natuurlijk heb je naast de toegang tot de besloten groep ook toegang tot de volledige community en kun je je te goed doen aan kennis, inspiratie, adviesen en tips die er worden gedeeld. Ook worden hier regelmatig leerzame webinars georganiseerd en live Q & A sessies met Gertien Beijering.

In de community heeft iedereen 1 doel: stappen zetten in zijn of haar persoonlijke loopbaan! Samen kom je verder dan alleen is het motto van de community.


Startdata
Het programma kan op elk moment gestart worden met de toegang tot de online leeromgeving. Hier vind je de online modules en de community. Daarnaast zal jouw coach contact opnemen voor een telefonische kennismaking en om natuurlijk de eerste coachafspraak met jou te plannen

De doorlooptijd van het programma is afhankelijk van wanneer jij je afspraken inplant met je coach. Hierover maak je gezamenlijk afspraken.

De masterclasses worden georganiseerd op de volgende data:

13 april 10.00 - 11.00 uur
20 april 10.00 - 11.00 uur
11 mei 10.00 - 11.00 uur
18 mei 10.00 - 11.00 uur
25 mei 10.00 - 11.00 uurPrijs per deelnemer
977 euro excl. 21% BTW

Werk je bij een bij Noorderlink aangesloten organisatie dan krijg je 65 euro korting.

Aanmelden


* Deelnemers hebben een jaar lang toegang tot alle online onderdelen.
** De coach momenten zullen op het moment van schrijven online plaatsvinden.