Jouw blauwdruk voor morgen

Jouw blauwdruk voor morgen is een tweedaagse training over individueel verandervermogen. Het biedt inzicht in jouw veranderbereidheid, jouw aanpassingsvermogen en leert je te anticiperen op wat komen gaat. Op korte en middellange termijn. Het programma verrijkt jouw (zelf)inzicht, brengt overzicht en biedt je praktische ondersteunende ‘tools’ waarmee je gelijk aan de slag kunt. Hiermee leg je de nieuwe basis voor de dag van morgen. En dat is erg prettig ; )

Voor wie

Volg Jouw blauwdruk voor morgen als je inziet dat verandering de nieuwe constante factor is. Kennis, diploma’s en ervaring zijn zeker belangrijk. Maar je beseft: hoe jij met verandering omgaat, wordt steeds bepalender. Je hebt behoefte aan meer inzicht en handreikingen. Je wilt investeren in je persoonlijke ontwikkeling en daarmee je waarde vergroten. Voor anderen, maar vooral voor jezelf.

Type functie, leeftijd en ervaringsniveau zijn minder van belang. Zit je goed op je plek of ben je juist toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Dit programma heeft in beide situaties grote toegevoegde waarde.

Locatie

Dit is een fysieke training waarbij de dan geldende regels van het RIVM in acht worden genomen. De groep is klein en de locatie biedt veel ruimte en mogelijkheden. Beide dagen vinden plaats op het terrein van Paradigm, gelegen op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. Deze locatie heeft sfeer, prikkelt de zintuigen en haalt je helemaal uit de dagelijkse sleur.

Twee dagen deelnemen aan Jouw blauwdruk van morgen kost  € 895,- (excl btw). Wij zorgen voor goede koffie, lekkere thee en een smaakvolle lunch. Uiteraard ontvang je lesmateriaal en een certificaat van deelname. Het boek ‘21 lessen voor de 21-ste eeuw’ van bestseller-auteur Yuval Noah Harari krijg je als extra cadeau mee naar huis.

       

Aanmelden

Meer informatie en een ovrzicht van het programma vind je hier:

Bekijk brochure


De Trainer

Het programma Jouw blauwdruk van morgen is ontwikkeld en wordt verzorgd door Daniël Verrijk:

"In mijn loopbaan heb ik als intern - en extern adviseur gewerkt bij een groot aantal verschillende soorten organisaties. Ik heb ervaren dat individueel verandervermogen doorslaggevend is in het behalen van resultaten. Binnen het dagelijkse werk en bij grote veranderingstrajecten. Hoe beter het verandervermogen is ontwikkeld, hoe groter de waarde van het individu!

Mijn rugzak vol ervaring, kennis en expertise kan ik door middel van dit programma delen met anderen. Constructief en interactief. Maar bovenal inspirerend met een eerlijk verhaal. Iets waar volgens mij veel mensen behoefte aan hebben in deze dynamische tijd. Tot snel!"