Inspiratieroute duurzame inzetbaarheid

In het najaar organiseerde duurzaamaandeslag.nl een werkconferentie rondom duurzame inzetbaarheid. Als vervolg daarop worden er in een ‘inspiratieroute’ een aantal bijzondere sprekers naar het Noorden gehaald. De lezingen zijn toegankelijk voor de deelnemers van de werkconferentie. Én voor een beperkt aantal andere deelnemers! Hieronder lees je meer over de sprekers, de kosten en over hoe je je kunt aanmelden.

De sprekers

Drie ervaren sprekers zijn bereid gevonden om naar het Noorden te komen. Ze benaderen duurzame inzetbaarheid ieder op hun eigen-wijze, vanuit hun eigen praktijk. En Beatrice combineert dit met gedegen onderzoek. Ze geven je alle drie eerlijke inzichten en voeding om zelf aan de slag te gaan in je eigen organisatie.

Pascal Verheugd, Director Human Resources bij Hutten en winnaar van de HR Top 100-award. Bij Hutten cateraars staat werkgeluk van de medewerkers voorop. Zij hebben dat in de afgelopen jaren zeer succesvol doorvertaald in het HR-beleid. Pascal neemt je mee in hoe zij dit gedaan hebben en wat het oplevert.
Datum: donderdag 16 februari 2017 om 16.00 uur
Locatie: Academiegebouw Rijksuniversiteit, Groningen

Beatrice van der Heijden, Hoogleraar Strategic HRM aan de Radboud Universiteit Nijmegen en tevens verbonden aan de Open Universiteit en Kingston University London. Beatrice heeft vele onderzoeken rondom employability en leven-lang-leren op haar naam staan. Zij laat ons zien dat investeren in inzet en expertise van mensen werkt.
Datum: vrijdag 17 maart 2017 om 9.30 uur
Locatie: Provinciehuis, Assen

Erik Steenbakkers, Directeur Center of Expertise Employee Life Cycle bij de NS Groep. Erik vertelt ons hoe duurzame inzetbaarheid bij de NS vorm krijgt. Een verhaal over de zoektocht binnen de NS met ups en downs. Ook de samenwerking tussen de verschillende disciplines en organen, zoals HR, management, medezeggenschap en vakbonden komt aan de orde.
Datum: donderdag 11 mei 2017 om 13.00 uur
Locatie: Gasunie, Groningen

Kosten

Duurzaamaandeslag.nl heeft als doel breed kennis te delen zonder winstoogmerk. Daarom zijn de lezingen op interne locaties en tegen minimale kosten georganiseerd.
Voor 150 euro excl. BTW kan je alle 3 de lezingen bijwonen.

Opgave

Wil je erbij zijn? Geef je op via deze link.
Let wel: je inschrijving is definitief na betaling van de factuur.

Volle zaal

De sprekers halen we van ver en we gunnen hen uiteraard een volle zaal!
Daarom: heb je je opgegeven, maar kan je niet op alle data of ben je verhinderd? Regel dan een vervanger.