Week van de Uitwisseling: Informatie-bijeenkomst + lezing Jan Rotmans

     Logo

Wij nodigen bedrijven en organisaties in Noord-Nederland graag uit op 24 januari 2019 voor de informatiebijeenkomst over de Week van de Uitwisseling 2019. Ook als je je (nog) niet hebt aangemeld, ben je van harte welkom! We gaan er wel vanuit dat je serieus overweegt deel te nemen aan de Week van de Uitwisseling. Zowel praktische informatie als inspiratie voor de Week van de Uitwisseling staan op het programma. Als extra inspiratie bieden wij je de mogelijkheid om na afloop van de informatiebijeenkomst aan te sluiten bij de lezing van Jan Rotmans.


Meer over de week van de uitwisseling vind je hier >>

Programma 24 januari Informatiebijeenkomst

 • 12:45 Inloop (met koffie en thee)
 • 13:00 Informatiebijeenkomst Week van de Uitwisseling
   - Praktische informatie
   - Inspiratie (ervaringen en voorbeelden uit de praktijk)
 • 14:00 Afsluiting Aanmelden informatiebijeenkomst

Wil je deze informatiebijeenkomst niet missen? Stuur dan vóór 14 januari 2019 een e-mail naar . Introducees zijn ook van harte welkom.

Waar is het?

Zowel de informatiebijeenkomst als het event worden gehouden in Theater Sense, Hogedijken 18- 2, 9101 WV in Dokkum. Parkeren is gratis. Kijk voor de routebeschrijving en de parkeerlocatie op www.sensedokkum.nl/contact/.

Extra inspiratie nodig?

Als je besluit om na afloop van de informatiebijeenkomst aan te sluiten bij de lezing van Jan Rotmans dan ziet de rest van het programma er als volgt uit:

 • 14:00 Koffie en thee
 • 14:15 Opening door DDFK-directeur Henk Verbunt en manager Sociaal Domein Greet Hettema
 • 14:25 Welkomstwoord Wietie Douma (projectleider Werken in Friesland)
 • 14:30 - 16:00 Lezing Jan Rotmans
 • 16:00 - 17:00 Netwerken met een hapje en drankje

Je hoeft je hiervoor niet meer apart aan te melden!

Graag tot ziens op 24 januari!

Samenwerking

Werken in Friesland en Noorderlink organiseren samen deze editie van de Week van de Uitwisseling voor Noord-Nederland.

Over Jan Rotmans

“We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van een tijdperk”. Bevlogen werkt Jan Rotmans aan een gezonde, eerlijke én duurzame samenleving. Met moed en lef bewijst hij dat onderzoeken en signaleren niet afdoende is. Hij is de progressor die de vertaalslag weet te maken van de theoretische transitiewetenschap naar concrete acties en adviezen voor bedrijven, overheden en organisaties in binnen- en buitenland. Niet alleen denken en praten; maar vooral ook DOEN. Kijk voor meer informatie op www.janrotmans.nl.
Werken in Friesland is het platform van aangesloten organisaties. Wij wisselen vacatures uit, bieden klussen aan, organiseren gezamenlijk opleidingen en bieden ondersteunende diensten als loopbaancoaching, vertrouwenspersonen en mediators. Samen efficiënter! Waar kunnen we jou mee helpen?