Informatieavond deeltijd (post-)hbo en master

Hanzehogeschool informeert professionals die in deeltijd willen studeren; (post-)hbo en master.

De Hanzehogeschool Groningen organiseert op 16 april een informatieavond voor professionals die geïnteresseerd zijn in een deeltijdstudie.
Steeds meer professionals combineren hun baan met een extra opleiding. Het aantal studenten in het deeltijdonderwijs steeg het afgelopen jaar met 8,5 procent. Dat komt omdat hogescholen steeds meer en beter flexibel onderwijs aanbieden.
Werknemers volgen vaak een extra studie, omdat ze meer uit hun eigen baan willen halen, omdat ze willen doorstromen naar een hogere positie of omdat ze juist ander werk willen gaan doen.

Informatieavond

Meer weten over studeren in deeltijd? Kom dan op 16 april naar de informatieavond van Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven. Kijk op hanze.nl/informatieavond voor details.

Datum en tijdstip

Dinsdag 16 april 2019 van 17.00 tot 20.00 uur.

Locatie

Hanzehogeschool Groningen, Atrium Van OlstToren, Zernikeplein 7 te Groningen.
Bent u niet in de gelegenheid om de Informatieavond te bezoeken, maar wel geïnteresseerd in onze deeltijdopleidingen, cursussen of trainingen? Bekijk onze website hanze.nl/professionals voor meer informatie of neem contact met ons op via .

Blijf in beweging, zodat u daarna uw bedrijf of organisatie in beweging kunt zetten. Kennis ontwikkelen is kennis delen.