Noorderlink: van fysieke events naar online inspiratie

Voor iedereen is het even wennen, deze nieuwe realiteit. Ook voor Noorderlink. Al onze events in de huidige vorm zijn geannuleerd tot de zomervakantie. Natuurlijk wordt een aantal events verplaatst.

Echter, Noorderlink is Noorderlink niet als we niet willen blijven verbinden, netwerken, initiëren, spoorzoeken en inspireren. We onderzoeken welke activiteiten we online kunnen aanbieden en hoe. We zijn constant op zoek naar interessante en inspirerende webinars, artikelen, podcasts, die we met je delen via onze website en socials.

Onder Actueel delen we nu al vele mooie initiatieven, links naar hulpvragen en -aanbod, adviezen en artikelen over onder andere thuiswerken en online vergaderen. Maar hier houdt het niet op. Onze 45 aangesloten organisaties in het Noorden komen dagelijks met hulpvragen en ook met prachtige initiatieven die ons allen verder kunnen brengen. Waar mogelijk verbinden we deze activiteiten.

Blijf ons daarom ook bevragen en voeden, wij hebben het platform. Schroom niet, mail mij .

Krijg je onze wekelijkse Noorderlink Agenda nog niet, meld je dan hier aan. Zo kunnen we je ook via de mail blijven inspireren en uitdagen. Of kijk op onze website onder actueel dus en in onze online agenda


Hopelijk tot (digitaal) ziens!

Met vriendelijke groet,
namens alle Noorderlink-collega's,

Henk Eggens
Directeur Noorderlink