Noorderlink: van fysieke events naar online inspiratie

Voor iedereen is het even wennen, deze nieuwe realiteit. Ook voor Noorderlink. Onze events waren al tot 6 april gecancelled en na de persconferentie van het Kabinet op maandag 23 maart werd duidelijk dat deze maatregel verlengd moet worden om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dat betekent dat al onze events in de huidige vorm worden geannuleerd tot de zomervakantie. 

Verbinden, netwerken, initiëren, spoorzoeken en inspireren, ook nu, juist nu

Natuurlijk wordt een aantal events verplaatst. Echter, Noorderlink is Noorderlink niet als we niet willen blijven verbinden, netwerken, initiëren, spoorzoeken en inspireren, ook nu, juist nu! Daarom zijn we achter de (thuis)schermen hard aan het werk met het aanbieden van online aanbod, zelf ontwikkeld of verbonden via anderen. 

Noorderlink gaat (online) door

We onderzoeken welke activiteiten we online kunnen aanbieden en hoe. We zijn constant op zoek naar interessante en inspirerende webinars, artikelen, podcasts en dergelijke die we met je delen via onze website en socials. Op deze pagina delen we nu al vele mooie initiatieven, links naar hulpvragen en -aanbod, adviezen en artikelen over onder andere thuiswerken en online vergaderen. Maar hier houdt het niet op. Onze 45 aangesloten organisaties in het Noorden komen dagelijks met hulpvragen en ook met prachtige initiatieven die ons allen verder kunnen brengen. Waar mogelijk verbinden we deze activiteiten. Blijf ons daarom ook bevragen en voeden, wij hebben het platform. Schroom niet, mail mij .

Samenbrengen 

We zoeken verbindingen en brengen mensen en initiatieven samen. We werken aan de inhoud van onze wekelijkse nieuwsbrief. Krijg je onze wekelijkse Noorderlink Agenda nog niet, meld je dan hier aan. Hierdoor kunnen we je ook via de mail blijven inspireren en uitdagen.

Houd dus onze website, socials en je mailbox in de gaten.

Hopelijk tot (digitaal) ziens!

Met vriendelijke groet,
namens alle Noorderlink-collega's,

Henk Eggens
Directeur Noorderlink