Hoe werkgeluk werkt

werk geluk werkt

Ben jij secretaresse of managementondersteuner? Heb jij vaak het gevoel dat je het te druk hebt om te genieten van je werk? En zou je wel wat meer werkgeluk willen ervaren?

Als je een belangrijk deel van je leven op je werk doorbrengt kun je er maar beter ook voor zorgen dat je je daar een beetje gelukkig voelt. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de factoren en hoe kun je die beinvloeden?

In deze ochtendsessie proberen we je daarmee op een luchtige, deskundige manier op weg te helpen. Anique Wijnhoud zal als werkgelukdeskundige haar kennis met je delen en Alice Faber zal met behulp van Terugspeeltheater laten zien waar we het werkgeluk zoal kunnen vinden, onder het motto ‘geluk zit in een klein hoekje!’ Terugspeeltheater is een vorm van improvisatietheater die gebruik maakt van de verhalen uit het publiek.

PROGRAMMA:

09.00 uur inloop
09.30 - 10.00 uur start/opening Alice Faber
10.00 - 11.00 uur Werkgelukdeskundige Anique Wijnhoud 
11.00 - 11.15 uur pauze met koffie en thee
11.15 - 12.00 uur Terugspeeltheater door Alice Faber,  Annemarie de Bie (muzikante) en 3 acteurs
12.00 - 12.30 uur Afsluiting door Alice

Locatie 

Het Kasteel, Congreszaal
Melkweg 1
9718 EP, Groningen

Tijd

Dinsdag 13 november 
9.00 uur - 12.30 uur

Doelgroep

secretaresses en managementondersteuners

Aanmelden

Over Alice Faber

alice

Alice Faber is een alleskunner!
Met haar kennis van zaken (organisatieontwikkelingen, drijfveren en waardensystemen van individuen, groepsdynamiek, leerstijlen, emotiemanagement en veranderkunde) en haar achtergrond als theatermaker bent u verzekerd van een creatieve en impactvolle interventie.

Veel succes oogst ze al 15 jaar met haar Bemoeitheater. Telkens opnieuw verzint Alice interactieve theaterprogramma’s en zorgt ze ervoor dat het hele organisatieverhaal in beeld komt, dat leren weer leuk is en dat medewerkers met elkaar in gesprek gaan en zich bemoeien met actuele thema’s.

Alice Faber is een van de weinige vakvrouwen die Fakespeeches verzint en speelt op congressen en evenementen.

Over Anique Wijnhoud

anique

Werkgelukdeskundige die positieve psychologie inzet om verandering in teams te stimuleren.

Anique Wijnhoud is oprichter van en werkgeluksdeskundige bij Rebelpoint. Vanuit Rebelpoint helpt zij organisaties om een omgeving te creëren waarin mensen gelukkig en bevlogen kunnen werken. Werkende Nederlanders helpt zij om de regie over hun leven terug te pakken en weer te onderzoeken waar zij energie van krijgen en gelukkig van worden. Haar missie? Een arbeidsmarkt vol #happyrebels.